Салитик з креверками: ---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ---------- І во шампанське вже нарешті відкрила ---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ---------- Пригощайтесь!!!!!!
+100 Я вже си куплю бритванку,таку як у Вас,то тодї попробую спекти.Я ше подумала,шо мене може з рецептом підманули,шо 2 рази печу, і ніц в смітнику птім валяється ---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ---------- Хоч спекти не вдалось,але віртуально можна все.Отож на нас трьох того хватить ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- Я вже чую,як то вони файно пахнут кекси Солохи
А я во ,шо вмію: ---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- Ото в минулу суботу,десь такого самого тортяку спекла,а файний вдався,зо сметанним кремом.Мнямка.А кекса не вмію
Нє,ну я вже без тих квіточок,а тіко фруктами зверху позакидала і галяреткою залила,але краса теж вийшла.Гості хвалили А тоті розочки..........Як вони їх роблять? ---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ---------- З ізюмом видко...............Смакота ---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ---------- В магазині таке не купиш
я люблю випікати, бо майже завжди це означає: я і моя доця проводимо час разом і це нагадує мені про мої випічки з мамою
Ой!!!!!!!!!!!!І я люблю випікати,тільки в мене хлопчисько................Ми,як ліпимо з малим вареники,то в нього всі вуха в тісті,волосся і т.д.
Пліз!Пліз!Пліз! де ви ,то купили,вже давненько за таким шукала............Купила пластмасовий шприц,таке ге виявилось, віддала назад (китайське).Пліз!!!!!!!....Де?
Можу й тут, може кому згодиться ще 1,5 склянки пластівців, 1 скл.цукру, 1 яйце 100-150 гр масла або маргарину ванілька, 2-3 ложки ст.сметани 1ч.л соди погашеної уксусом 1 скл родзинок, або горіхів, можна кокосову стружку борошна стільки, щоб вийшло густе тісто Приготування: масло збити з цукром і яйцем міксером. а далі вже просто все додаєте На змащений протвінь, мокрими руками формуєте кульки завбільшки як горіх.І в духовкурозігріту до 180 гр на...та самі побачите коли будуть готові. Якщо будуть розпливатися, додайте ще борошна. У мене перший раз за рецептом взагалі такі блинчики вийшли). О, ще цедру лимона добре додати.
і шо з тим робити? Ну,кубіти... вічно з п"янки обжеровиско зроб"ют.... Та їдна карамелька ще з минулого разу лишиласі....