Або дружину присадити на ЛФ ---------- Додано в 02:24 ---------- Попередній допис був написаний в 02:22 ---------- Йду я чоловік кличе ---------- Додано в 02:26 ---------- Попередній допис був написаний в 02:24 ----------
А вже нікого нема Хе-хе!!!!!!!!!!!!!!!! Тіко я,іто ше трохи ---------- Додано в 02:46 ---------- Попередній допис був написаний в 02:44 ---------- А Ви Миху, по дриглі? Та ше поки Ромка нема..........................
Ви всі такі файніШо хочеться Вас кавусею пригостити.Нинька можна,нинька суботаСУБОТУ я ЛЮБЛЮ в суботу і не гріх...............кожен шо хоче,то си додумає ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ---------- Ніхто не хоче зо мнов кавуськи попопити,йду тоди спати,бо шось голова,як банєк Тіко не знаю,чи чоловік дасть виспатись,дивиться тєлєка на всю катушку жи такий звук,певно сусіди слухають і си ненати шо думають
О...а в мене ..хм.....тото...як то.........а...тьоща сі диви фтелєвізор.... Там розмаїті песики показуют.... як після такого можна заснути.... Ой..соррі,вибачте,що при застіллі таке показую....
Я повторюсь.............нинька субота,люди де Ви всі? Я тойвово..................приходьте в гості ---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ---------- Пане Ромко,беріт флєшку,чи тойво з флешки................. І бігом,бігом,шоб си за Вами свистіло,до столу...................
Я осьо якраз борщ приготувала Ви собі не уявляєте що я втнула Захотілось борщу.. Капусти зеленої вдома не було, зато була фіолетова.. Людоньки, не робіть такого ніколи Після неї борщ став чорнильного кольору Правда, коли поміняла воду і додала бурячка, то він став більш-менш червоного відтінку.. :shy: (фото з нету, свій соромно показати )
Давайте!!!!!!!!!!приєднюйтесь.До столу!!!!!!!!!!!! ---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ---------- Борщ вже є,а ше який сачний з синенької капусти.Люксично!!!!!!!!!!!!!Ше з би трохи вареничків зо шкварами
Хм...от щось навіяло... Слухаю Жданкіна...відкрив форум..а тут... Наливаймо, браття [MP3]http://www.playcast.ru/uploads3/2010/03/14/1620925.mp3[/MP3]
Та без питань...в нас якраз вареники з бульбою і грибочками,щойно зварилися! Но вибачайте,фотографувати не буду
Та я і так мінімум до третьої не спатиму,а крім того на завтра будуть. Люблю коли вареники підсмажити до золотистого кольору,вони тоді такі хрусткі
А я зо шкварами люблю,от тіко ліпити ну чесно неееее дуже Легше так: ---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------