Нііі, я каву.Оте з бульками не вживаю..і все інше з алкоголю теж. О, то фужерів вистачає. Шкода . левандівки немає.Він полюбляє вночі канапки з ковбасою, помідорами і майонезом.Поділився б..
---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ---------- Для Миха не шкода ---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:08 ----------
Сире???ТО давайте вже гриль чи мангал, Мих же не сироїжка) То може в ліс на шашлики? Ромко всі місця там знає....Іван Сусанін
Нє Ромко!!!!!!!!!!!!! Ну які парні соколи нє воротяться............А ВИ? Нашо ж нам тих парнєй....................Нам тре наших козаків
Шо зробиш.... Колись було літо, літо, а тепер зима, Колись були файні хлопці, а тепер нема, Колись були файні хлопці, самі паничі, А тепер ся полишали, самі смаркачі. Колись було літо, літо, а тепер зима, Колись були чоловіки, а тепер нема, Колись були чоловіки, самі козаки, А тепер ся полишали, самі пияки.
Йой!!!!!!!!!!!!Я підперла м голову рукою.................І си так думаю і читаю тії рядки.. Шо правда то правда!!!!!!!!!!!!!!!!Єдні пияки,або москалі(тіко вони ше гірші пияки)
Ви сі бавте... А я йду трохи по району пройдусь. Бо нині був"єм дуже відповідальний працівник... Та й мала кличе....
А я тіко хтіла на брудершафт: ---------- Додано в 01:52 ---------- Попередній допис був написаний в 01:50 ----------
ну ще тілько залишилось в монітори поцілувати Ромкові то що, витер рукавом та й по тому. А от Вам помаду драяти треба буде. Нє? До речі, а чим помада відмивається?
та її ще нігде нема. То я так , думка вголос А що я говорив, тіко мова за дриглі зайшла, як Мих в сусідній гілці вже виглянув
А шо Ви си думали такого не буде!!!!!!!!!! Нєєєєєєєєєєєєє ---------- Додано в 02:11 ---------- Попередній допис був написаний в 02:10 ----------
різниця велика, оскільки дістати сковорідков від дружини потім по монітору все таки меньш болісно ніж по щоці