Вже готовились до весілля( десь там така тема є), але староста нас надурив, до Гамерики не приїхав, а ми з Марусею його так чекали, добре шо хоч ровера для нього не купили, бо би мусіли самі ci возити
А чого староста мав до Гамерики їхати. коли молода тут?То ж Маруся мала приїхати. Йой, та підождіть ше! Ось сніги зійдуть , позичимо у Сявича ровера та й будемо весілля гуляти
Шось давненько.ми файненької ЛЬВІВСЬКОЇ КАВУСЬКИ НЕ ПИЛИ!!!!!!!!!!!! ---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ---------- Шось фото,трохи завелике вийшло,певне,таке велике бажання в мене посидіти з Вами за кавусею ---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ---------- Ніхто не хоче певно гидуєте тотим коффффе А якшо: ---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ---------- ---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ---------- Може Ви думаєте,шо я якийсь пияк? Та я тойво просто кавусі.................Але коли в компанії,то краще.................... Люди де Ви?
З таких шкарадних горнят? Каву? Не святотатствуйте... А цукор... То ж біла смерть... А торт...то є..тойво...кишкоблудіє...що призводить до целюліту і чрєвато летальним ісходом.... ---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ---------- О...шо тре....
А я каву буду!Можна й без тортика, я солодке не дуже..от канапочку з ...ковбаскою, але там таке про неї понаписували.О, тоді оселедця!
---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ---------- Шось негодна тего оселедця найти......в тім гуглі
Нє..ну чо... Памятаєш.як двоє прийшли в гастроном..і один в другого - Берем одну,чи дві? - Одну.Ще від вчора одна залишилась. Замовляють. - Нам будь-ласка дві пляшки горілки і одну карамельку...