О! я, як теї... почула, шо директор вернувся............ Хоч єдним воком на него погляну і вже йду О! то він є файний хлопака,шось мені підмругує Ну! директор! будемо знайомі Тіко Ви би сти до мене не приставали. Я дівка заміжня,ну і шо, шо файна,але ж бо заміжня
Та нашо нам той Австрійський маркет, ми тут трохи ТІКу та Тілько ві Львові послухали, може ще щось (вже мені ся в очах мереще)... ---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ---------- То ми за ним йшли, щоб запросити, бо в директорів завжди є якась директорська закуска. Ну і до закуски.
Та я їх ніколи на вечірках не чув (рідко буваю) то сплутав. Та й австрійські більше до роботи, а ніж до розваг ( але то теж треба) ---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ---------- То Вам не вареників, то Вам наливки спочатку треба для апетиту!
Та то моя клава приєдналась до застілля.. ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ---------- Нє, Мих ними натирається, щоб добре виглядати
А в мене закінчилась львівська кава :weep:. Залишила пакет від неї - хай пахне, хоч щось . Ех, пора до Львова..
Не можу До кінця лютого треба курси польської мови відбути.. Але 12го обіцяю за вас випити! (буду на ДН коліжанки )
А що непогана ідейка Для форумчан,що одружуються,,,,,,або тільки мають це на меті Ну шось на кшалт форум для знайомств (ти мені сподобалась,я тобі..........) Тільки незаоффтопте мене ---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- Слово- кшталт написала ---кшалт, звиняйте,але ж ,як звучить кшалттттттттттт..........