То Вам без компасу ні на крок! Купіть си Джі Пі еС. Та франца все знає Навіть бублики допоможе знайти!
Йду спати....бо робочий день на завтра ніхто не відміняв...будьте всі чемні...і гарної всім забави)))
От пупер... всіх завербував Нічо, шось придумаєм П.С. Вже вас покидаю - треба баю, а то завтра зрання пертись на п'ятихвилинку
Ну тоді в останній день перед постом Просто мушу свою роботу подоробляти і з чистою совістю їхати - видите, жи ночами не сплю, працюю
О то є правда ....... Знайома з тою францею.Як була м в Києві,то м завезла мене боз-на куда......... Але я Вам скажу тотой Київ файний. Та Львів в 100000000000000разів файніший
Поки пляшки збирав, щоб здати те, що назбирались, анекдот згадав: де Лисиця на ровері, вовк питає: - Де взяла? - Ти пив, а я збирала (гроші)! Іншим разом їде Лисиця на мопеді, вовк питає: - Де взяла? - Ти пив, а я збирала ! Ще пізніше їде Лисиця на таврії, вовк питає: - Де взяла? - Ти пив, а я збирала ! Пройшло трохи часу, вовк летить на гелікоптері, Лисиця із здивуванням питає: - Де взяв? - Та,.. вирішив пляшки здати...
То той вовк мудріший....... А то все лисиця хитріша та хитріша..... Пора би м вже давно тому вовкові мудрости набратисі Суперовий анекдот ---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ---------- Ну все фацики, йду спати,чоловік вже храпака дав!!!! Йду в унісон прихрапувати
Ну шо, всім дякую за компанію - хоч спати ше не йду, але мушу попрощатися. На добраніч! До наступного застілля!