Я не дотримуюсь ніяких дієт, у мене просто здорове харчування. За останні сім місяців - мінус 25кг. Тобто 55 фунтів. Я не розслабляюсь і не їм будь-що, тому у мене нема потреби в голодуванні. У мене стабільне здорове харчування - з виключенням хімічно-видобутого цукру (білий, брондзовий, ітд, ітп) і пшениці чи жита, бо воно в результаті всеодно переробиться в цукор. Пшениця і жито виключено з мого харчування через глютен також.
З метою схуднення, чи таки через проблеми зі здоров"ям? Бо зараз це глютенфрі харчування набуло саме популярності через проблеми зі здоров"ям у людей. За 7 місяців мінус 55 фунтів - великий стрес для організму. Ви настроїлися на таке харчування вже назавжди? Бо і лікарі, і дієтологи попереджують, що то вже треба або на тому триматися постійно, або вага може повернутися ще й з лихвою і тоді порушаться надовго обмінні процеси в організмі.
Неправда. Ви Олю спочатку порахуйте, а потім радьте. Як там радять ті дієтологи (які часто самі поняття не мають про те, що краще їсти) втрачати по 2 фунти за тиждень? То он прошу, я втрачаю навіть менше, але стабільно. 55фунти/7місяців=7,9 фунтів за місяць / 4 тижні = 1,9 фунтів за тиждень. Який ж це стрес? Це саме те, що радять дорогенькі духтори. При тому, що це середня втрата, бо спочатку організм віддає більше а потім сповільнює віддачу. І це нормально!!! Моя вага не повернеться, бо я перебудувала свою голову а не просто відмінила певні продукти. Я змінила стиль харчування. У мене було куди втрачати і організм віддав швидко, бо йому це було важко. Зараз втрата сповільнилась і я спокійно втрачаю по 2кг за місяць, що дорівнює 5 фунтів на місяць. Щераз повторюю, що я перебудувала стиль харчування і я прекрасно знаю, що це не до певного якогось часу, а до кінця своїх днів. Я спокійно їздила в дорогу і всі їдять морозиво, а я не їм, бо не хочу... Я зробила свій вибір. Я знаю, що мій вибір не тимчасовий. Головне перепрограмувати свій організм. з розумінням, що пшениця і цукор в який вона потім перетворюється провокує залежність і спонукає до ще більшого споживання їжі. Цукор я викинула назавжди. Я достатньо отримую глюкози, яка саме потрібна організму, з овочів і фруктів.
Поки організм буде віддавати, доти буду втрачати. В мене ще багато по-переду. В одному моменті організм скаже - стоп! Більше тобі втрачати не треба, і крапка. Знаєте, організм то така вумна штука, він більше не віддасть ніж треба. Доречі, в жінок втрата йде сповільнено, через гормональні зміни, які відбуваються що-місяця. Тому, два кг на місяць, це цілком нормально.
я так просто розумію шо похудання повинно мати міру, тому шо не може 40 річна виглядати як 16 річна.... якось так, нє? особливістю жіночого організму є те шо він скоро може похудіти, а потім так само набрати ше більшу вагу
така особливість притаманна любому організму, як чоловічому так і жіночому. Все залежить як ваш організм реагує на певні подразники, і певну їжу в тому числі. Може виглядати краще!
Марусю, вибачте будь-ласка, якщо образила. Я і не думала радити. Я просто спитала. Бо теж маю проблему зайвої ваги і тому цікавлюся різними методами. І який мені допоміг, тим і з людьми ділюся. Я перечитала вже купу літератури, свідчень інших людей і багато на собі перепробувала. І зрозуміла, що худнути, не нашкодячи організму, треба так само повільно, як і поправлялися. А ще, я дуже зайнята людина і різні дієти можу від сили тримати до тижня. А потім плюю на все і їм, як їла. А так, тими способами, що я раніше описала, я знайшла собі вихід, щоби і тратити вагу, і не стресувати, ні себе, ні організму. Бо як починаєш щось собі окремо готувати, або купувати, або складати меню "то мені", а то всім іншим, то ну його десь.
Я також, тому саме і працюю в першу чергу на тим, чому я не можу дотримуватись здорового харчування спокійно, без напливів об’їдання чи постійних дієт. Власне тому я і практикую звичайне здорове харчування, з виключенням цукру і всіх цукро-продукуючих продуктів. Це дуже просто. Мої домашні їдять зі мною на рівні. Муж завжди нам на вечерю готує миску салати, яку ми з’їдаємо на пару; також готуємо печене або тушене м’ясо, яке присутнє в нашому меню постійно, окрім пісних днів. Каші я їм, і готую їх своїм домашнім. Просто відношення до їжі інакше і я вже не бачу потреби з’їсти три ведра ягід, бо завтра не буде. Завтра буде така сама кількість, і смак їх буде такий самий. І організм мені дякує за таке розуміння тим, що віддає вагу.
Тадаааам! Вперше в цьому сезоні ...варена кукурудза!!!! В минулому році заморозили з десяток початків (сирих) .На НР зварили...гадость гадосная Кажуть, що морозити треба вже варену. Хтось має досвід?
Я маю досвід - весна повинна бути весною, літо літом! Варена кукурудза без гмо восени! А зимою -холодильник непотрібний!!!
В мене завтра будуть шашлики (при чому - це меню всього дня ). НАКФІНЕЦЬ, вперше цього року вибираємось з чоловіком на дачу, саме на шашлик, а не попрацювати. Свято, можна сказати)))))
Люблю варену кукурудзу. А от два дні тому ще й спробувала запечену за ось цим рецептом. http://forum.say7.info/topic44622.html Смакота, що хлопці фольгу облизували. Вчора купила кульок кукурудзи знову і знову так само спечу. Спробуйте, не пошкодуєте!
Файно. А я чекаю коли вона у мене на городі достигне, щоб супер натуральна без ГМО. (це я іронічно, бо впевнена, що насіння не надто правдиве) Он тільки мені треба буде встигнути ті качани позбирати швидше ніж білка аби бурундук погризе. Вони такі прудкі, що ЖАХ!!!
Щойно мої хлопці снідали. В полудень! Зробила їм ось такі брекфест бурідо. Робляться дуже скоро. Можна щоразу фантазувати з начинкою. На листок тортіли ( як нема, то на лаваш у вас можна) на край ложиться розрізана пластинка сиру і на 30 сек. в макровей. На сир смужкою виложується смажений бейкен з яйцем. На нього порізаний летес ( латук , пекінка). Тоді ложечкою лінія зі сметани і все закручується, як налисник. У вас то ще називають шаурмою. Їсться з охотою на сніданок з кавою. Племінник прийшов до хлопців. Зразу казав, що ситий. А спакував, аж облизувався. То можна їсти і не тільки на сніданок, а коли хочеться. Як холодне - загріти в макровею. Добре брати на роботу. А з начинкою імпрвізувати, як хто мастак.
Ми таке часто робимо, навіть з омлетом.Перед вживанням добре підсмажити на сухій пательні.ТОді лавай стає хрустким.