Терміново треба опустошить морозильник для нових фруктів,ягід. Тому сьогодні були знайдені і з"їдені вареники з картоплі, що давненько вже там зберігались. А також супчик з грибами (гриби теж з морозильника) На вечерю овочеве рагу ...всі овочі, крім картоплі. На сніданок мультварка приготує йогурт.
І ви одним йогуртом наїстеся на сніданок? Ми сьогодні пішли на сніданок в буфет. Чого хлопці тільки не понабирали! А так взяла собі помірно і все з"їла, а вони по 3 рази всі вставали і їли, їли, їли... А зараз кажуть, що знову голодні. Їдемо зараз їсти вже поза межі готелю, бо їда тут з"їсть всі гроші.
Наїдаюсь. Скільки мені треба? Поклювала як пташка, та й сита. А ще велике горня кави. Мене на ніч пробиває їсти
Саме тому і пробиває, що сніданок маленький. У мене сніданок великий - каша, йоґурт, фрукти, два яйка, і ВЕЛИКЕ горня кави. На ніч їсти не пробиває. ---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ---------- В мене мої такі самі. Веду їх в дайнер - понабирають!!! І головне все з’їдять. Приходимо додому, а вони - я б щось з’їв. Он тільки я знаю, що дуже часто, це психологічний голод. Мені також треба продумати щось на вечерю. Ну риба то точно буде, аля свіжа. Бо яка вона свіжа, якщо я її не лапала а куплю в супермаркеті. Напевне зварю своїм білу кашку, це у нас так риж називається.
Ірусь, я колись теж не могла снідати. Тепер привчилася. Сніданок-то найголовніший прийом іжі за день. Файно поснідав-і ввечері істи зовсім не хочеться(причому стараюся не істи після 18).
Ой, я зранку навіть говорити не можу, не те що снідати За весь день ось тільки обідоповечеряла Зробили собі омлет з овочами і салатик огірковопомідоровий та й все.
Ну я ось поснідала - йоґуртом з полуничками, омлетиком і бубличком. Додам, що я не їм пшениці чи жита, тому у мене бубличок з тапіоки і рисової муки. А і цукру до кави чи до полуничок не даю. Не їм. Ото вже обжорка
? Воно смачне? У нас сьогодні борщ, плов, баклажанна ікра, піца з салямі і пісочний пиріг з абрикосами, малиною та заварним кремом. Несподівано смачно
Марусічка ви молодець, а я нині вже андрутів напробувалась ---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ---------- Іруська в тебе просто бенкет...Я немаю часу готувти,тому дуже просто зробила філе індика на парі в мульті ( смачне вийшло) паста метелики, салатик свіжий з помідорків і кримської цибулі....і хлібці ну і купа андрутів, пішла по сусідах пороздавала, щоб моя дієте не звелась нанівець
О, це все про мене Та от біда, зайшла на свою голову сюди, начиталася і апетит "пробило". Може то нам Аліас, треба зранку в ту темку заглядати, щоб апетит нагуляти.
Певні, що так. І хлібчик з нього біленький, як сніг. Ніяка пшениця такого кольору вам не дасть. Мої дівки почали в мене красти мої бублики. Дуже їм сподобався той смак. А самопочуття покращилось на 250%, якщо так можна сказати, від коли я перейшла на харчування без жита чи пшениці і цукру.
Марусю, Ви то робите з метою схуднення, чи з лікувальною метою? Бо якщо з метою схуднення, то я вже давно пересвідчилася, що воно все ( кремлівська дієта, дюканівська, -60, японська і т.д.) є стресом для нашого організму і доти щось дає, поки на ньому "сидиш". А перестанеш - повертається, як кажуть "з лихвою". Я недавно натрапила на метод голодання ( один раз в тиждень тільки ) по А.Брусневу. Хочете, читайте тут: http://brusnyov.forum2x2.com/t21-topic Там, правда, багато філософської полови. А насправді все дуже просто. Голодати 1 раз в тиждень - в понеділок. Чому в понеділок? Тому, що на вихідні ми, зазвичай собі трохи дозволяємл розслаблюватися. В неділю ввечері десь в 8-й легко повечеряли і лягли спати. Цілий понеділок, і зі самого ранку і потім, якщо тіло хоче їсти - пити. Переночувати і у вівторок можна вже в 8-10 год. снідати. Тільки старатися не вареною їжою, а салатом, фруктами. Та і багато не з"їсться. Перевірено. А далі вже їсти, як завжди. А завжди я тепер стараюся їсти ось за таким методом "стаканчиками". http://forum.say7.info/topic34439.html Результат? Їм все, що і їла раніше, а за три місяці нема 10 паундів. А голодання по понеділках дало мені те, що перестало зовсім боліти праве коліно, яке вже рік боліло від артриту.