Форумне меню!!!

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Dzeko, 2 сер 2011.

1. kozhuk

kozhuk New Member

На вечерю деруни із кетчупом були.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дякую, знудило.

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Терміново треба опустошить морозильник для нових фруктів,ягід. Тому сьогодні були знайдені і з"їдені вареники з картоплі, що давненько вже там зберігались.
    А також супчик з грибами (гриби теж з морозильника)

На вечерю овочеве рагу ...всі овочі, крім картоплі.

На сніданок мультварка приготує йогурт.

4. Оля

Оля Старожилка форуму

І ви одним йогуртом наїстеся на сніданок? о_О

Ми сьогодні пішли на сніданок в буфет. Чого хлопці тільки не понабирали! А так взяла собі помірно і все з"їла, а вони по 3 рази всі вставали і їли, їли, їли... А зараз кажуть, що знову голодні. :mocking: Їдемо зараз їсти вже поза межі готелю, бо їда тут з"їсть всі гроші. :crazy:

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я теж часто одним йогуртом снідаю або фруктами та йогуртом. Смачно і ситно:)

• Подобається Подобається x 1
  6. Alias

Наїдаюсь. Скільки мені треба? Поклювала як пташка, та й сита. А ще велике горня кави.
    Мене на ніч пробиває їсти:mocking:

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Саме тому і пробиває, що сніданок маленький.

У мене сніданок великий - каша, йоґурт, фрукти, два яйка, і ВЕЛИКЕ горня кави. На ніч їсти не пробиває.

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

В мене мої такі самі. Веду їх в дайнер - понабирають!!! І головне все з’їдять. Приходимо додому, а вони - я б щось з’їв. Он тільки я знаю, що дуже часто, це психологічний голод.

Мені також треба продумати щось на вечерю. Ну риба то точно буде, аля свіжа. Бо яка вона свіжа, якщо я її не лапала а куплю в супермаркеті. Напевне зварю своїм білу кашку, це у нас так риж називається.

• Подобається Подобається x 2
  8. Alias

А як запхати в себе той сніданок коли він не лізе?:)

Хіба шо спати раніше лягати поки "не пробило":mocking:

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ірусь, я колись теж не могла снідати. Тепер привчилася. Сніданок-то найголовніший прийом іжі за день. Файно поснідав-і ввечері істи зовсім не хочеться(причому стараюся не істи після 18).

10. Alias

Ой, я зранку навіть говорити не можу, не те що снідати:)))
    За весь день ось тільки обідоповечеряла:) Зробили собі омлет з овочами і салатик огірковопомідоровий та й все.

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це досить непогане рішення :good:

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну я ось поснідала - йоґуртом з полуничками, омлетиком і бубличком. Додам, що я не їм пшениці чи жита, тому у мене бубличок з тапіоки і рисової муки. А і цукру до кави чи до полуничок не даю. Не їм.

Ото вже обжорка :)))

13. Alias

? Воно смачне?:)
    У нас сьогодні борщ, плов, баклажанна ікра, піца з салямі і пісочний пиріг з абрикосами, малиною та заварним кремом. Несподівано смачно:)

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Марусічка ви молодець, а я нині вже андрутів напробувалась :)

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

Іруська в тебе просто бенкет...Я немаю часу готувти,тому дуже просто зробила філе індика на парі в мульті ( смачне вийшло) паста метелики, салатик свіжий з помідорків і кримської цибулі....і хлібці ну і купа андрутів, пішла по сусідах пороздавала, щоб моя дієте не звелась нанівець :)

15. terRen

terRen Дуже важлива персона

О, це все про мене :mocking:
    Та от біда, зайшла на свою голову сюди, начиталася і апетит "пробило".
    Може то нам Аліас, треба зранку в ту темку заглядати, щоб апетит нагуляти.:nyam2:

16. Alias

Нєа:nea: На мене не діє заглядання в темку:))) Може щось дієвіше є?:mocking:

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Певні, що так. І хлібчик з нього біленький, як сніг. Ніяка пшениця такого кольору вам не дасть.

Мої дівки почали в мене красти мої бублики. Дуже їм сподобався той смак. А самопочуття покращилось на 250%, якщо так можна сказати, від коли я перейшла на харчування без жита чи пшениці і цукру.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Марусю, Ви то робите з метою схуднення, чи з лікувальною метою? Бо якщо з метою схуднення, то я вже давно пересвідчилася, що воно все ( кремлівська дієта, дюканівська, -60, японська і т.д.) є стресом для нашого організму і доти щось дає, поки на ньому "сидиш". А перестанеш - повертається, як кажуть "з лихвою". Я недавно натрапила на метод голодання ( один раз в тиждень тільки ) по А.Брусневу. Хочете, читайте тут:
    http://brusnyov.forum2x2.com/t21-topic

Там, правда, багато філософської полови. А насправді все дуже просто. Голодати 1 раз в тиждень - в понеділок. Чому в понеділок? Тому, що на вихідні ми, зазвичай собі трохи дозволяємл розслаблюватися. В неділю ввечері десь в 8-й легко повечеряли і лягли спати. Цілий понеділок, і зі самого ранку і потім, якщо тіло хоче їсти - пити. :) Переночувати і у вівторок можна вже в 8-10 год. снідати. Тільки старатися не вареною їжою, а салатом, фруктами. Та і багато не з"їсться. Перевірено. :) А далі вже їсти, як завжди. А завжди я тепер стараюся їсти ось за таким методом "стаканчиками". :)

http://forum.say7.info/topic34439.html

Результат? Їм все, що і їла раніше, а за три місяці нема 10 паундів. :) А голодання по понеділках дало мені те, що перестало зовсім боліти праве коліно, яке вже рік боліло від артриту. ;)

• Подобається Подобається x 2
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ----------

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)