Сегодня взял творческий отпуск, сижу дома. Имея сома, решил сотворить для любимой шедевр. Нашел рецепт http://hulinar.ru/2011/01/31/сом-запечённый-в-сметане-с-сыром/
А в нас якесь суцільне сирне меню Сирник,вареники з сиром,салатик з свіжими овочами і сиром....добре,хоч кава не з сиром
До з/п 1 день. В морозилці пусто. Тому сьогодні все пісне. На перше суп гречаний. На друге деруни. Може ще оладки зроблю.
вже тиждень як хочу приготувати гаспачо, але якось холодно, тому, напевно, на обід буде гарячий борщ із часником, а на вечерю - канапки із багету із сиром та сербським соусом айвар, рис по-індійськи і якийсь простенький салатик. чого не зробить жінка сама вдома на лікарняному
днями пекла налисники з грибами, з солодким сиром та згущенкою..мм..два дні їли..шо буде нині важко сказати, бо зарплатню тіко сьодні дали..хто зна, шо я придбаю
У моєї кулінарної фантазії криза. Вдома є вирізка з ручкою, фарш, бекон, оливки, аджика,картопля, в морозильнику ще фрі, твердий сир. Що з того придумати?
Ну якщо є картопля, м"ясо і сир, а ще додати цибульки, приправ і яйце, то можна зробити якусь запіканкуДесь приблизно з такого набору продуктів якось робила м"ясо під шубою.