Вчера со свояком взяли 3 щучки. Остальную мелочь выпустили. Жены сделали котлеты. Эх, хороша щучья котлетка, да под солёный огурчик!
У нас сегодня ребрышки с черносливом. И семейство требует плацинду с тыквой - как раз нос в муке А для себя - любимые...маленькие караси)
В мене тільки одна. Але фарширована. Також є салатик з крабів і пекінської капусти, налисники з грибами, голубці. А на десерт торт "Вишнева хатка" (фантазія).
Коктейль з Чорноморської риби на гаряче. Смажена барабулька та луфар під Новозеландський Совіньон блан. Овеча бринза та салат з мікадо та луком під російську "Столічну" - "холодне".
а в мене.....вареники...багато вареників з картопелькою і з сиром, помастила для чоловіка шкварками.....смакота а другу частину вареників заморозила,бо не завжди хочеться і нема часу з тістом возитись
Таку віщ зіпсули... та її б треба було зробити правдиву Ґефілте-фіш. У!!! Як я давно щуки не їла, хіба в дитинстві далекому як татко злапали в озері. А я їм канапку з чорного хліба, твердого сиру і масла. У! Я таке лю! Це мені рамантіка!
Варя гуцульская. Всё присматривался с недоверием к сочетанию свеклы, фасоли, чернослива... Оказалось вкусно! Можно на праздник
Значицця так. Завтра в мене день випічки. До борщу - пампухи з часником, далі пиріжки з м’ясом, а ще хочу щось солодке. І отут моя фантазія закінчилась. Хочу щось таке... ну зовсім просте. Щоб не треба було в магазин йти. А вдома в мене є з 50 г. маргарину, яблука, горіхи, трохи кориці, варене згущене молоко. Які варіанти? )
А у моєї Олександри завтра, тобто вже сьогодні День Народження! То ж меню у нас святкове! Різні салати, кошики з різними начинками,овочі, нарізка, соління, ще зроблю картоплю по-домашньому і шашлик. Торт, фрукти, цукерки, кампотик, сік.
Шкода марґарини замало. Бо можна було б зробити круху основу а на неї викласти багато горіхів і залити розтопленим згущеним молоком з додаванням трохи масла і яєць. Але у вас їх певно не є. Тоді запекти яблука в духовці, а в середину покласти горіхи перемішані з згущеним молоком і присипати цинамоном. Ви б до такого не додумались :girl_blum: Вчора в мене була смажена рибка, міні морква (тобто покраяна на маленьку кавальчики) з маслом і помаранчевим повидлом, зелена васоля з часником і макарони з сиром дітискам. А сьогодні я цілий день провела в прибиранню, то муж насмажив бараболі як прийшов з роботи, і зробив салату з квашеної капусти. А тепер у мене в холодильнику шаром покоти - залишився кусень сала, кавальчик ковбаски (за яку дітиска завтра поб’ються), декілька яєць і молоко. А ще є сир твердий. Що варити, ніяк не придумаю... а хочеться рогаликів з абрикосовим варенням.
Ображаєте, Марусю. :girl_mad: Я таке минулої неділі робила. Сьогодні буде ще паштет з фасольки, а от солодке - ну... я щось знайшла в неті, вийде - викладу фото, не вийде - скажу, що не пекла. :girl_haha:
А в мене сьогодні все дуже просто: суп з гречкою, запечена курка з апельсинами, салат з пекинської капусти та огірків. І покупне печиво - відпочиваю)
О і в нас сьогодні гречаний суп, з курочкою, мої таке люблять. А ще голубці зробила. І домашне вівсяне печиво.
Отакою була наша з чоловіком свята вечеря: вареники з картоплею, пампушки з чорницями, узвар з сушених яблук, грушок, чорносливу: