Форумне меню!!!

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Dzeko, 2 сер 2011.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Вчера со свояком взяли 3 щучки. Остальную мелочь выпустили.
    Жены сделали котлеты.
    Эх, хороша щучья котлетка, да под солёный огурчик!

• Подобається Подобається x 4
  2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

У нас сегодня ребрышки с черносливом. И семейство требует плацинду с тыквой - как раз нос в муке:)
    А для себя - любимые...маленькие караси)

• Подобається Подобається x 3
  3. ENNI

ENNI Well-Known Member

В мене тільки одна. Але фарширована. Також є салатик з крабів і пекінської капусти, налисники з грибами, голубці. А на десерт торт "Вишнева хатка" (фантазія).

4. Gron

Gron тафгай

Коктейль з Чорноморської риби на гаряче.
    Смажена барабулька та луфар під Новозеландський Совіньон блан.
    Овеча бринза та салат з мікадо та луком під російську "Столічну" - "холодне".

• Подобається Подобається x 7
  5. deva

deva Well-Known Member

а в мене.....вареники...багато вареників

• Подобається Подобається x 9
  6. Summer

Summer Well-Known Member

гречка з шкварочками, відбивні та салат зі всякої трави-зелені, овочів з оливковою олією :good:

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Обідаю на роботі: макарони, тушене куряче крильце (в цибулі і часнику тушене), мариновані грибочки.

8. Кохана

Кохана LuBimaya

У нас сьогодні:
    рисово-куриний суп, гречка, відбивні, салат мімоза, оладки, компот з винограду

• Подобається Подобається x 2
  9. ENNI

ENNI Well-Known Member

А в мене меню з неділі. Доїдаю.

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я їм канапку з чорного хліба, твердого сиру і масла. У! Я таке лю! Це мені рамантіка!

11. Кохана

Кохана LuBimaya

те ж доїдаємо вчорашнє... тільки вінегрет зробила..

12. Варя гуцульская. Всё присматривался с недоверием к сочетанию свеклы, фасоли, чернослива... Оказалось вкусно! Можно на праздник :good:

• Подобається Подобається x 1
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Значицця так.

Завтра в мене день випічки.

До борщу - пампухи з часником, далі пиріжки з м’ясом, а ще хочу щось солодке. І отут моя фантазія закінчилась. Хочу щось таке... ну зовсім просте. Щоб не треба було в магазин йти. А вдома в мене є з 50 г. маргарину, яблука, горіхи, трохи кориці, варене згущене молоко. Які варіанти? )

14. Кохана

Кохана LuBimaya

А у моєї Олександри завтра, тобто вже сьогодні День Народження! То ж меню у нас святкове! Різні салати, кошики з різними начинками,овочі, нарізка, соління, ще зроблю картоплю по-домашньому і шашлик. Торт, фрукти, цукерки, кампотик, сік.

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Шкода марґарини замало. Бо можна було б зробити круху основу а на неї викласти багато горіхів і залити розтопленим згущеним молоком з додаванням трохи масла і яєць. Але у вас їх певно не є.

Тоді запекти яблука в духовці, а в середину покласти горіхи перемішані з згущеним молоком і присипати цинамоном. :))) Ви б до такого не додумались :girl_blum:

Вчора в мене була смажена рибка, міні морква (тобто покраяна на маленьку кавальчики) з маслом і помаранчевим повидлом, зелена васоля з часником і макарони з сиром дітискам. А сьогодні я цілий день провела в прибиранню, то муж насмажив бараболі як прийшов з роботи, і зробив салату з квашеної капусти.
    А тепер у мене в холодильнику шаром покоти - залишився кусень сала, кавальчик ковбаски (за яку дітиска завтра поб’ються), декілька яєць і молоко. А ще є сир твердий. Що варити, ніяк не придумаю... а хочеться рогаликів з абрикосовим варенням.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сьогодні буде ще паштет з фасольки, а от солодке - ну... я щось знайшла в неті, вийде - викладу фото, не вийде - скажу, що не пекла. :girl_haha:

Останнє редагування модератором: 28 лис 2011
    • Подобається Подобається x 5
  17. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А в мене сьогодні все дуже просто: суп з гречкою, запечена курка з апельсинами, салат з пекинської капусти та огірків.
    І покупне печиво - відпочиваю)

18. Джина

Джина Member

О і в нас сьогодні гречаний суп, з курочкою, мої таке люблять. А ще голубці зробила. І домашне вівсяне печиво.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Отакою була наша з чоловіком свята вечеря: вареники з картоплею, пампушки з чорницями, узвар з сушених яблук, грушок, чорносливу:

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А де ще 9 страв? :)

а де твій аватар? :)