А в мене овочева зупка, макарон з цибулькою, шпинатом і дом. сиром, яблука печені з родзинками. На вечерю буде манна кашка з варенням!
На сніданок були сирники з горіхами і медом, зараз тушкований баклажан з картоплею, м"ясом і овочами.
нагадали мені...буду тепер до вечора мучитися)) треба до мами йти набрати, бо якраз днями закінчились А в мене на нині вчорашні червоний борщ, тушена бульба і пляцок "До кави" від Пері. А на сніданок їли ячмінну кашу з маслом і яйками.
А в мене "єврейський пеніциллін" - курячий бульон з клецками, картопляні зрази з грибами та перець болгарський в сметані.
А в мене холодець, кабачкові млинці, салат з огірків і помідор з домашньою сметанкою, картопля пюре, рулет бісквітний.
Каже дружина, щоб швидко додому тікав, там салат з тунцем чекає і воду на тортеліні вже поставила. Так що... ...мене тут не буде деякий час
в мене теж гречка і салат буряк з фетою і оливковою олією а вчора були справжні (внутрішні) італьянські макарони з пармезаном і соусом. ммм, смакота, ото дійсно їв би і їв!
Вареники з сиром і як домовичок Кузя казав "..блины со сметаной" ммм... ---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- Та наші не такі