Що це???? Вікіпедія вибила якесь місто ---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ---------- Я нині готую: макарони,макарони і макарони, салатка,єше парні котлети, і все,бо в мене ген. прибирання, вимила килим ванішом, і ше якоюсь фігнею,зараз мию диван,але то вже іша тема...
В мене сьогодні суп з фрикадельками, рибка жарина в кукурудзяній муці та "круасанчики" з яблуками та корицею, і з солоним сиром. От...
А в мене тушкована капустка з боврськими ковбасками....деруни зі сметаною,салат з порею, ше десерт: млинці з абрикосовим джемом. ---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ---------- І зварила я нарешті зі своїх яблучок джем додала до нього апильсинчику і цедри з нього, а наприкінці додала кориці,мускатного горіху і лимонної кислоти,вийшов -БОМБА!!!густий,кисло-солодкий,одним словом смачний і з ароматом кориці.
Що там Південь нині приготував????? ---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ---------- В мене налисники з сиром і салатик з соусом,клас....І більше нічого.
У Півдня сьогодні плов Ось завтра буде готування. В Оленки ДН , дівка вже - 15 років стукне) Коржі на Спартак вже спекла. Оль, дай якогось салатику легенького (маю на увазі не за готуванням, а для шлунку)
Давайте вже за давньою звичкою викладати свої щоденні меню! Але прошу самі рецепти постити у відповідних гілках, питання і поради теж!
Що, ніхто нічого не готує??? Усі постять? У мене сьогодні макаронки з домашніми ковбасками, салатик із помідорків заправлений оливковою олійкою. А що на вечерю - ще не знаю...
Сложно выйти из поста, но надеюсь получится. Попробовал новый способ мариновать курицу. Приготовил рассол; надавил чеснок, добавил базилик, лаврушку, перец, соль и немного жидкий дым. Залил кипятком и дал настоятся. Сделал шприц и когда обмазал курицу снаружи приправами, и соусом (Свой майонез) с большим количеством горчицы, с добавкой мёда. Проделал шприцевание мышечной ткани, рассолом. Положил в пакет и запёк. Получилось очень вкусно но как всегда чего то не хватает, буду пробовать, искать. Иглу сделал из старой антенны от транзистора.
А в мене в холодильнику є піта...йду підігрію.. от зайшла в темку і згадала і томатний сочок який ще залишився після суботніх проб зробити криваву мері
В мене виногаааааад.....море винограааду А на вечір картоплю "в мундирах"...запекли П.С.ХондЕ,прикинь нічим не гірше,як в кафешці усьо ясно...я то думаю,чо я їй в суботу пишу,а вона не чує
Вчора приїхав коханий з відрядження, то ж ЛюБімая сьогодні в ударє! Бульйон з домашнього півника, запіканка-рагу, салат з буряка, сирник, компот з ягід!!!