А у нас не було горохової зупи. Було набагато смачніше. Щось типу овочевої запіканки з м"ясом. Така смакота!
а в мене була зупка з фрикадельками, запечена бульба з телятиною, овочевий салат і шарлотка з яблуками. А на вечерю ми з малим наїлися манної каші
Або, приготувати,те що в мене нині на обід.А саме: Тюфтелі з квасолі тушковані і овочеве рагу з гарбузом,цукіні,помідорком,морквою,перчиком і зеленню.Смакота і по-вегітаріанськи. ---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ---------- П.С. Смакує із домашньою сметанкою.
в мене нині салат зі свіжих овочів - сирий буряк, перець, помідори, цибуля, селера, одним словом різноманітна зелень, морква і сир фета. Все заправила оливкової олією, поперчила, смакота. Таке собі сироїдство
Хе, а я поснідав сумішшю злаків - вівсянка + пшеничне і ячне зерно з оливковою олійкою і кропом. Дуже смачно і корисно
Мій гречаний пиріг(замість хліба) смачний вийшов, ну і можна потім розігрівати на олійці,щоб був тепленький і хрумтящий . от ним і поснідала ше салат з помідорів цибулі петрушки з сметаною....І горня хорошого чорного чаю...Балдьож,одним словом..
Запікала рибу із шпинатом і зеленим перцем з лимоном... Рибка вийшла суперова, а із подушки на якій запікалась риба зробила п"юре і ту рибку їли макаючи не у кетчупи і т.п. речі, а у шпинатне пюре...Смачно!!!А ше гречки відварила і така,ось вечеря вийшла...
На сніданок у нас все таж рибка(вчорашня) розігріта на пару,свіжий салат з капусти.....доїли пиріг і випили самчнющої кави......І холодильнку геть чисто... треба валити на базар....
А в нас помаленько холодильник заповнюється але чомусь з такою ж швидкістю і опустошається. Правда він у нас красівий, помитий. Це все та Ірка. Ми через неї два дні без світла сиділи, то усе що було в холодильнику повикидали ну і прийшлось його помити. УЯВЛЯЄТЕ! Ото паскуда тута Ірка. Муж навудив багато курочки, то ми її майже вже всю з’їли. А я спекла великий гарний дріжджовий пиріг з яблуками і сливками. Також залишився тільки невеликий кусочок.
Нині в мене вінегрет на пару.....Перлова кашка(смакота 11000 років не їла)....Сирне суфле на вечерю з абрикосовим джемом. Показала б вам цю красу,але фотіка немаю.
В мене нині сирне суфле,салатик з порею яблук і моркви(люблю цей салат) тушкована телятина і бульба в мундирах......
А я обідав сирником смачнющим, дружиною печеним. Тільки доробив до нього поливку - домашня малина (сам збирав в неділю), розтерта з цукром і домашньою ж сметаною. А на вечерю будемо готували пасту спіральну з ротундою, помідорами, кропчиком і базиліком.
а в нас грибний супчик, каша гречана з котлетами і якесь смачне печиво (куповане).Ні в кого немає часу випікати. Вдома в коридорі тато плитку кладе.
А я печу два кекси завтра дитині в садочок, зупинив свій вибір на рецепті з упаковки розпушувача, правда, зі своїми видозмінами - не додавав молока, добавив домашньої сепараторної сметани, ну і не обішлось без спецій - кардамон, кориця, імбир.
А в мене: яблучні оладки з зеленим чайком і м"ятою.....Кабачки з часником в клярі,гречка,компот з яблук і слив...Ну і суп овочевий.....
Poetko, дякую за рецептик Пальчики сирні і справді смачнющі Я сьогодні робила з кунжутом, бо кмин у мене не люблять Хлопці смакували до пива під футбол