Влияет, т.к. является одной из составляющих нашего мира. А правда, что жизнь была бы скучна, если бы небыло глупых и злых людей?
Не правда, всегда есть инетерсные и добрые люди А правда, что сегодня Одесса расплавится под палящими лучами солнца?
Не правда! Потому что Одесса стояла, стоит и будет стоять века! А за жарой всегда идет холод! А правда, что жить хорошо, даже в такую жару?
Не сумнівайтеся, любив і в нього талановито виходило) --------------------------- Буває, що всі хвалять якусь знаменитість (актора, співака, письменника), а вам УВАГА: не просто не вражає, а вам він здається пропаще бездарним? Ви з різних сторін його розглядаєте - і тільки переконуєтеся, що праві. Буває?
Не редкость! Но я от их "произведений" стараюсь держаться подальше. А правда ли, что не все люди одинаково талантливы?
Якщо говорити про ступінь обдарованості - то я не впевнена, але тут більше залежить від розкриття таланту. В декого він просто закопаний, а вчені кажуть, що дар, яким не користуються, пропадає... А ще є така думка, ніби грати на піаніно - це більший талант, ніж співати, танцювати брейк - більше, ніж грати роль. Нібито співати можна завжди, танцювати ще навчись... Я так не думаю. Тому висновок: всі люди приблизно однаково обдаровані, просто не всі в курсі. --------------------- Я вас не втомила?
правда, но не факт)))) а правда что у людей болтающих в политике часами, язык может отсохнуть?:rolleyes: