Знаю-знаю... Раз я мусів аж на дорозі стати і зробити суворий вигляд,щоб вона побачила.що це Ромко... Теж з коліжанкою розмовляла...
Балачки з пивом: Сявич: Пригощав Леополіс: Дівчата і Сатир: (Сявич: "Ех, та Нірванка навіть людям поїсти не дасть!"):
Десь там.. Сатир: Фото для тих, хто не прийшов - Облизуйтесь, ви таке пропустили! Леополіс-молодший (ховає канапки, певно погано годують вдома ) Діалог до наступних кадрів: Сявич: - Фоткай швидше, я їсти хочу! Леополіс: - Чекай, мене захвати в кадр! Сявич: - Ну не дадуть поїсти.. Леополіс: - Ням-ням, яка в тебе смачна канапка! Леополіс: - Я готовий! Сявич: - Та ну вас, гамць! Далі буде.. завтра
А взагалі таке враження, шо як не маєш фотоапарата, бажано з довгим і грубим дулом, то й на хворумівки пертися нема чого.
Грубе дуло ніколи не шкодить, а на форумівка була в форматі 4х4: чотири фотографи (+учень-син Леополіса) на 4-х неозброєних. І всім було файно... Радий що і Вам сподобався (вже куплений?). Я теж його люблю. ЗІ: руки і очі - важливіші за техніку.
Ще ні, навіть на рюкзак не стало грошей . Ця Польща, як Бермуди - гроші діваються невідомо куди! Але об'єктивчик суперський, оцінила по цих фото, з кітом - не до порівняння!
Постфорумівка. Власне кіно "Вавилон". Кадри з фільму (мої і Фореста. кіно було не дуже цікаве, тому ми бавились фотками.. ну чим же ще в кіно займатись?! ): Фотографувала нас стара вахтерка, тому фотки не дуже вдались.. Ще й без спалаху (в них заборонено зі спалахом під часу фотографуватись, не знаю чому :biggrin:
А це вже після фільму. На якість фото не звертайте увагу, по пиві вони якось невдало виходять.. : Ну і останнє фото того дня (потім було ще пиво, але я вже якось не в стані була фотографувати ): У мене все. Дякую за увагу! :girl_curtsey: До нових зустрічей!