Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) Нє... Я ТАК думаю, Мих на на сусідній горі шифрувався: в біноклю підглядав. А може з кокоїсь із цих машин фотографував.
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) Цим козакам більше не наливати I'll be back! (c) В мене всьо.
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) Всім, всім, всім учасникам форумівки на Лисій горі щиросердечно дякую!
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) Ой, як все гарно! І фото і люди, і взагалі усе-усе!!! Якби мої вихідні не пройшли так чудесно-розчудесно,як пройшли, то певно би вдавилася разом з жабою, що не могла взяти участі у такій "відпадній" форумівці !!!!!
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) Дотепер не відійшов від вражень А ще - хтілось би зобачити фотки Нірванки
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) А мені цікаво, чим кіно скінчилося... Йой! Я ж не все своє на форум приніс... :padonak: Решта тут.
Відповідь: Реверанси (перенесено з альбомів) Іруська, ти дуже сонячна. Молв, я б хотіла, щоб у мене була така родичка. Ви - дуже гарна і така елегантна. і дописи такі мудрі... Сявич - лицар Романтизму на цім фото Наталочко - немає слів - джерельце невсихаюче прозорої водиці Леополіс - просто респект! Марічці (подрузі моїй, що була навесні на форумівці) Ви дуже запам"ятались. діти ваші - квіти. Левандівко -
Відповідь: Реверанси (перенесено з альбомів) та просто за те задоволення,яке отримала від перегляду цих фото захотілось зробити саме реверанс(я вмію, танцями колись займалась). а як серйозно, Левандівко - суперські фото! якісь всі такі ХАРАКТЕРні...
Відповідь: Реверанси (перенесено з альбомів) Дякую. Але це виключна заслуга Сявича і Леополіса, що зуміли так сфотографувати. Дуже шкода, що нема на фотографіях (якщо не рахувати прикритого лиця) Улянки. Уляночко, ви були просто чудові!
Відповідь: Форумівка на Лисій горі (06.09.2008) Ну.. ее.. Не всьо можна показувати :shy:. Але дещо таки покажу, тільки розберусь но з фотками, бо я вся забігана, готуюсь до святкування, тільки руки дійшли фотошоп поставити і програмку, щоб фотки стягнути з камери. І Улянка там є, і всі є, і кіно. Всьо всьо покажу за кілька днів, вибачайте за затримку, я просто розриваюсь в справах! П.С. Я теж досі під враженнями, це був незабутній день!
Ось і прийшов той час, коли мої руці дійшли до фоток. Ще раз вибачте за чекання.. Сподіваюсь ще комусь цікаво побачити мою версію фоторепортажу з форумівки :girl_smile: Отож, поїхали? :girl_spruce_up: Так ми збирались під конем: Сходження Іспанки на Лису гору: Пиво в дорозі:
Це Уляна. Але це не на неї Іспанка показує. В Іспанки така жестикуляція, вона часто руками махає, коли щось розповідає цікаве :girl_crazy:.
Прікольна така, Уляна... Замужем? А Іспанка це да, це я знаю. Якось у Львові з нею плече в плече перетнувся - то вона мене навіть поглядом не удостоїла, незважаючи на всі мої відмашки і весь мій вигляд, мовляв ось він я, самуілович! Та де там, вся була в розмові з коліжанкою...