Відповідь: Форумівка ГВ1 Думаю, то всьо... Учасники форумівки можуть покопатися тут, може ще щось для себе надибають.
А я думала, що ти з дівчатами бачилася раніше, що вже насиділася і йдеш додому От класно вийшло!!! Підпишу тих, кого знаю на фото. В дописі №25 я з Назарчиком, Назарко випросив печенько в дівчинки. На фото, те що під нами - доньки Уки. В дописі №26: Зорянівонька, Левчик Зорянівоньки. Фото, де всі разом за столом(з ліва на право): Ука; доньки Уки - Ліда, Дарина і Орися; новий учасник форуму і моя коліжанка Улік85, з 3-міс.донькою Аньою; я з Назарчиком;жіночку, яка сиділа поруч я не знаю, далі, така чорнява в зеленій кофті - це Яремко, ділі аж до Зорянівоньки не знаю хто є хто Левандівка, класні фото і так багаааато! Супер!!! Дякуємо!!!
Відповідь: Форумівка ГВ1 А після вас це Анута із своїм синочком потім я а біля мені Галинка зі слінгом в якому місячна дитина далі Ксані блондинка із своїм синочко та Ольга брюнетка із своєю донечкою а далі Зорянівонька
Відповідь: Форумівка ГВ1 Не копайтесь, будьте такі ласкаві, і не сварться... Але що таке "ГВ1"?! Бачу, щось жіноче, але ніяк не в"їду...