От почитала всі дописи, подивилась фотки і самій захотілось на зустріч. Все просто супер. Так добре, що в нашому буденному, важкому житті можна зробити хвилини радості, а може й години. Може і не все так погано?
От дуже приємно побачити хоч одну свою фотку з синочком! Сявич дякую, а то таке враження що мене там і не було! Буду показувати чоловікові, а він скаже - ага, а ти де була? А?
Признаюсь, я не сподівалась, що все буде саме так. Тобто, форумівка вдалась на славу. Пупера було всюди багато, дітей теж було багато, але найголовніше - Я змогла прийти А точніше, мене ПРИМУСИЛИ прийти
всі молодці, всі файні. фотографії хороші від перегляду склалось відчуття родини, єдності та гармонії. супер!
О! Мене попалили, ось так зафоткали біля пива Дуже цікаво було побачити всіх в реальному житті, віртуальне воно непогано але у житті краще Усі були супер і зустріч вдалася
Тю, є ж цілий розділ "Життя у кав'ярні". Там час від часу з'являються теми типу "[хтось там] скликає друзів на зустріч..." . Є й загальна тема "Коли наступна форумівка?". Тре' не тілько в розділі Фото сидіти
Вах! Пропустив форумівку і так і не побачив Пупера. Тобто я його вже бачив, але років так... 20 тому востаннє. P.S. Вуса пуперу пасують, ох як пасують! Ріспект! Всі решта теж суперові!