я твого посту,де ти номер телефону просиш(того вранішнього) не бачила,бо в нет заходжу тіки вечорами((
Як куда?! Максим Великий зара вроді дєжурний форумний парубок на виданні... Шо ж воно таке мутне, теє пиво?! Як би не знав пупера, сказав би що то "апфельшорлє" - половина вижатого яблучного соку, половина мінеральної води.
гиги, п.Левандівко, я мала на увазі раніше, до Вас а ваші всі хвото я зберегла в окрему папочку - і милуюсь цьом вам
Знаєте народ, я йшла на форумівку із-за Нінки, може я себе не показала (та і не могла,бо перший раз, якось не ......,) але мені ДУЖЕ помогла ГОРОБЧИК, за що їЙ дуже ДЯКУЮ (і сьогодні бачились) і ще дуже дякую Зануді і Карапузу, якби не ви, я не знаю чи би наважилась! Дєвки, ви СУПЕР!!!! Мене вразило, що Ніна (Коза-Дереза, хто не знає), 10 років не була взагалі в Україні і приїхавши сюди.... ніякого акценту, нічого... В мене таке враження, що вона нікуди і не їздила...І так як я з рос. мови переходжу на укр. і навпаки, так само вона з англ. на укр. і навпаки... Може для когось це нормально, але я була в захваті (так як англ. не знаю зовсім, хіба окремі слова). І що мене приємно вразило, що Нінка така як була (я знаю її 10 років), така і залишилась..... Просто мене пройняло до сліз....
Я теж це зауважила . Коли я йшла на форумівку,то чоловік питав коли буду (йому було так цікаво,бо залишався сам з двома діточками),на ,що я йому чесно відповіла,що можливо повернусь через годину,а можливо ,що мені не захочеться звідти іти. Не можу сказати,що нас виганяли,бо треба було зачиняти кафе ; коли ми йшли додому ,народ ще залишався,але треба було іти(хоча зовсім не хотілось),бо вдома чекали дрібні діточки :girl_in_dreams: Не буду тут довго мудрувати,лише скажу,що всі форумчани ,направду, просто чудові.Ніночка -весела,надзвичайно позитивна і "чертовски привлекательная и очаровательная " особа.А ,взагалі,всі виявились такими,якими я собі і уявляла,читаючи їхні дописи.Тобто,по -написаному,можна непогано пізнати людину . Пи.Си.Ну,хіба,що Сявич на форумі трошки багатослівніший:girl_wink: