Пупере, я не знав, що ви такий великий... Добре, що побачив на фотографії, бо в реалі вже було б пізно напевно...
Та то таке враження лише. Насправді він добрий. Вуйко в мене такий був, Царство йому Небесне. Навіть ззовні досить подібний, і вуса такі. Ззовні - грізний, а насправді добрейшей душі чєлавєк, окраса будь-якої компанії. І пиво любив.
Як я вас розумію Як кажуть наші сусіди зі сходу - харошего чєловєка, должно бить много!!! Або як кажуть мої друзі - бальшой тухіс, ето тоже нахіс!!! Сергійко, ви мені на файного вкраїнського козака подібні, як он того Карася, з Запорожця з за Дунаю. Я з того щастя, що побачила Козу на знимці, аж працювати перестала. УРЯ!!! Ви всі такі файні, а мене така заздрість біла бере, що аж жах. Треба зробити так, мій муж в суботу в Америку, а я в неділю в Україну
Ех, мене на жодному фото нема...Прийшла, називається, на форумівку Виявилося, що народ там вже одне одного знає, а я дуб-дубом...Замість мене дитину мою фотографували
Пане syavych ! А ви нас фотографували??? маєте пару знимок (хоч одну))) фото пана levandivka - просто надзвичайні - ніхто мене збоку з малим у слінгу ше не знимкував ну і звичайно дякую за чудову зустріч)))
Дійсно Котя - викапана мама. А Ніна теж, - така худесенька! - розказувала нам байки, що ще не повністю похудала! :girl_cool: Пане Левандівко, я вже зрозуміла кого ви мені нагадуєте - мого вчителя з фізики. (Повірте, це комплімент.) :girl_wink:
Більше навіть по характеру та складу розуму, судячи з дописів. А зовнішньо якось здалеку і воно доповнило той образ.