Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Ласунку. Наскільки знаю, вже нема. Був ще хороший колись у "Лісовій пісні" чи якось так. Не дуже вже назви пам'ятаю. А з останнього візиту у Львові не так багато й довідалася. Пивний Сад, площа Ринок, Цукерня і маленька затишна кав'ярня біля Домініканки, де готують дуже смачний зелений чай із жасмином...
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Років п"ять вже там не була.. А шкода, що нема вже її.
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Наталочко і Іринко - ДЯКУЮ!!!!засоромилисьте мене наніц ДЯКУЮ Олю!!завстидалииииии мене
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Іспаночко, вам пасують яскраві кольори, хоча ви світла.
Ой, люде, і страшна ж я на знимках. Мушу сказати, шо в житті я не така страшна, а ШЕ СТРАШНІША. Жартую, жартую. :p ПиСи. Кожному, хто мене буде кликати ПАНІ Марія зніму карму, я Марія, без пані. :cowboy: ТАТИШО????? Як я могла таку забаву пропустити???? (рву волосся на голові від розпачу)
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото ДЯКУЮ Марусю.. Ги-Ги..а то не треба було втікати так швидко
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Тю, та я взагалі майже всьо пропустив Нічьо-нічьо, через тиждень переїду назад до Львова (та ще й у відпустку піду) - відімщуся :cowboy:
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото та та то я впізнали по навушниках спалили кантору і мені так можна вас кликати?
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото фі! я ж прийшла! взагалі от наступного разу як прийду потім не відчепитесь від мене
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото цього разу було: - тре зібрати речі (рюкзак за плечима)... - купити щось там (рюкзак за плечима)... - приготуватися... - подумати... - налаштуватися на поїздку... - послухати музику (навушники нащо).. а наступного разу?
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото ЙоЙ! Немає слів, одні емоції. Як я могла, отак просто забути про форумівку???