Відповідь: 11 липня, орієнтовно на 17, "там де завжди", — форумівка! Какой размер наушников у Настеньки? Второй?
Відповідь: форумівка 11-07-2008: обговорення, фото з настінки пиво, коли вона приїде з шешор своїх... перенесли форумівку спеціально, щоб вона могла прийти, а вона 15 хвилин нас всіх порозглядала (для того, видно, і приходила) та й пішла..
Відповідь: форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Що тут розуміти..? Не втримали... Тре було Лотрана підключати...
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото з лотр_ана також пиво -- бо пропускає форумівки..... ))
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Того й пропускає, що пива забагато... Я он теж останній раз пила пиво на форумівці. Чую, що наступний раз теж там само буде.
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Ой, мені самій цікаво. Як сильно приспічить, то за рік. Але ще треба на це гроші заробити перше.
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото я не дуже знаю вашу історію життя та так розумію що родом ви зі Львова.Бажаю вам мати побільше можливостей бувати на Батьківщині.Бо я знаю по собі як серденько щимить за рідною домівкою. Сиджу і думаю коли ж то і я потраплю на ці форумівки
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото У цукерні я пила гарячий шоколад. Чи ти поза морозивом тоді ніц не бачив?
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото коли, коли..... коли прийдеш -- тоді і потрапиш.... тільки там з цілого львова є гарячий шоколад, чи тільки там він в десять разів дорожчий за собівартість?
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Дивлюсь на ту квітку з мобілок і думаю яку ж то собі купити?Зарас якраз стою перед вибором. а коли наступна?
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Там він коштує всього 12 грн. Мене он одногрупниці завели в якись ресторан, де не можна поїсти після 8 вечора, бо кухня на перезмінці, ані чаю випити, бо після 8 не подають, зате вода коштує 8 грн. Я волію гарячий шоколад за 12. І якщо на те пішло, то не так багато у Львові точок, де можна випити саме правдивого гарячого шоколаду та смачнюще капучіно, а не з пакетика, як в інших місцях. Тим мені цукерня дуже подобається. А морозиво я там ніколи не їла.
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Ні до чого. Я просто не їла там морозива. Я туди ходжу на тортики, штруделі... То нічого, що ми оффтопимо?
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото - а я люблю пиво пити на "попільничці".... - нічого...
Відповідь: Форумівка 11-07-2008: обговорення, фото Пам"ятаю, як колись з одногрупницями ходили на гарячий шоколад в "Ласун" (чи може "Ласунку") на І. Франка. Надзвичайно смачний був!!! Чи то може ми такі голодні студенти були... П.С. Іспаночко, виглядала чудово!!!