Форуми v.s. соцмережі

Тема у розділі 'www', створена користувачем MARTINI, 11 лип 2013.

1. iso

iso Well-Known Member

Львів не є щось таке автономне, незалежне. Йому притаманні проблеми що і для усієї України. Те ж комунальне господарство із старими мережами водопостачання і водовідведення(а у Львові ще і з польських часів), з хрущовками, які потроху розвалюються, з постійною нестачею коштів на медицину, освіту, культуру, із засиллям сільськогоменталітету, своїм рідним рагулізмом... Але є і другий бік. Прекрасна архтектура, атмосфера європейського міста, багато студентської молоді (і не кажіть, що вони всі дебіли), безліч затишних куточків, де можна просто посидіти, знайти однодумців, почитати пресу і випити філіжанку кави, попасти на презентацію чогось...І нарешті не такий вже низький
    Зрештою, кожен знаходить, що шукає. Хто в калабані бачить багно, а хто і небо із сяючими звіздами. десь так. ...Львів є Львів, і він прекрасний. А все решта з часом додасться:)

• Подобається Подобається x 7
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  3. BastardO

BastardO Well-Known Member

А мене нема в соц.мережах.
    Тим кому треба мене,завжди найдуть,і навпаки. А на усіх іншим - мені якось поцимбально.

• Подобається Подобається x 1
  4. Zeze

Zeze Well-Known Member

Мабуть ще і телевізор не дивитесь :mocking:

5. yasam

yasam Well-Known Member

А для чого йому телевізор. Там про ббпе не дізнаєшся.

6. Bambook

Bambook Persona non grata

Брехня. Хіба якщо ти зі Львова виїжджаєш уже упередженим проти, як от ви.
    Не розумію тільки, чому ви живете у Львові, а не в якомусь простому містечку у Бельгії?

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

І взагалі, є купа тем про Львів, де ця вся дискусія була б доречна.
    Що вона має до теми "Форуми проти соцмереж"?

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Цікава короткометражка про залежність від соціальних мереж. Обережно, англійська:)
    http://youtu.be/nhVct_gT--A

8. yasam

yasam Well-Known Member

Це скоріше фільм про залежність від лайна в інтернеті

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Нам-кабанам таке не загрожує

10. Forpost

Forpost Стоїк

достатній рівень анонімності

11. Romko

А як там нащот солі на фіст?:morning1:

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

так. Крім того середовище спілкування дуже відрізняється. В соцмережах здебільшого спілкуєшся зі знайомими людьми (виняток - тематичні групи), а на форумах всі незнайомі, хоча частина користувачів в процесі спілкування із часом знайомляться в релі.

13. yasam

yasam Well-Known Member

Може ви і я і ще декілька людей. А у решти скільки знайомих серед двох тисяч доданих у друзі?

14. Romko

А нафіга аж дві тисячі?о_О

15. yasam

yasam Well-Known Member

Ви мене питаєте. У мне 20 людей.

16. Іспанка

Ви впевнені? В мене, наприклад, у ВК здебільшого в друзях однокласники, однокурсники/одногрупники і квнщики- то всі ті люди, з якими значний кавалок життя було проведено поруч. А от у ФБ більшість френдів-це люди, з якими познайомилася завдяки ЛФ і ДП, з переважною більшістю (від сили є людей 10-12, яких в реалі не бачила) знайомі вживу. То все залежить від людини-хтось додає у френди всіх підряд, для кількості, а хтось-лише тих, кого знає.

17. yasam

yasam Well-Known Member

а я про що

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Дуже зле, що при додаванні когось у френди нема поля для короткого повідомленнч, щоб людина могла кілька слів черкнути, звідки вона мене знає і чому хоче додати до друзів. Бо раніше, коли приходили реквести від незнайомців, я, наївний юноша, не міг подумати шо це просто колекціонери френдів, я реально думав що це я туплю і не пам'ятаю людину.

sent from my Galaxy SIII

19. Іспанка

То в ФБ нема, у вкантактіку можна написати повідомлення разом із запитом.:) Просто не всі так роблять.
    От в мене теж буває, що туплю, бо не впізіаю людину по фото чи по прізвищу (то особливо дівчат стосується - поперефарбовуються по парканадцять разів, прізвища позмінюють, а ти здогадуйся, хто то :))) ).

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

угу, вже рік мене не можеш додати у френди... :)

а де твій аватар? :)