Львів не є щось таке автономне, незалежне. Йому притаманні проблеми що і для усієї України. Те ж комунальне господарство із старими мережами водопостачання і водовідведення(а у Львові ще і з польських часів), з хрущовками, які потроху розвалюються, з постійною нестачею коштів на медицину, освіту, культуру, із засиллям сільськогоменталітету, своїм рідним рагулізмом... Але є і другий бік. Прекрасна архтектура, атмосфера європейського міста, багато студентської молоді (і не кажіть, що вони всі дебіли), безліч затишних куточків, де можна просто посидіти, знайти однодумців, почитати пресу і випити філіжанку кави, попасти на презентацію чогось...І нарешті не такий вже низький Зрештою, кожен знаходить, що шукає. Хто в калабані бачить багно, а хто і небо із сяючими звіздами. десь так. ...Львів є Львів, і він прекрасний. А все решта з часом додасться
Особливо вночі,коли на вулицях не лазють хомо. http://www.youtube.com/watch?v=VtCM6CzR4Lo&feature=share&list=UUVuSaG867LpsRdiQDH45QZg
А мене нема в соц.мережах. Тим кому треба мене,завжди найдуть,і навпаки. А на усіх іншим - мені якось поцимбально.
Брехня. Хіба якщо ти зі Львова виїжджаєш уже упередженим проти, як от ви. Не розумію тільки, чому ви живете у Львові, а не в якомусь простому містечку у Бельгії? ---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ---------- І взагалі, є купа тем про Львів, де ця вся дискусія була б доречна. Що вона має до теми "Форуми проти соцмереж"?
Цікава короткометражка про залежність від соціальних мереж. Обережно, англійська http://youtu.be/nhVct_gT--A
так. Крім того середовище спілкування дуже відрізняється. В соцмережах здебільшого спілкуєшся зі знайомими людьми (виняток - тематичні групи), а на форумах всі незнайомі, хоча частина користувачів в процесі спілкування із часом знайомляться в релі.
Ви впевнені? В мене, наприклад, у ВК здебільшого в друзях однокласники, однокурсники/одногрупники і квнщики- то всі ті люди, з якими значний кавалок життя було проведено поруч. А от у ФБ більшість френдів-це люди, з якими познайомилася завдяки ЛФ і ДП, з переважною більшістю (від сили є людей 10-12, яких в реалі не бачила) знайомі вживу. То все залежить від людини-хтось додає у френди всіх підряд, для кількості, а хтось-лише тих, кого знає.
Дуже зле, що при додаванні когось у френди нема поля для короткого повідомленнч, щоб людина могла кілька слів черкнути, звідки вона мене знає і чому хоче додати до друзів. Бо раніше, коли приходили реквести від незнайомців, я, наївний юноша, не міг подумати шо це просто колекціонери френдів, я реально думав що це я туплю і не пам'ятаю людину. sent from my Galaxy SIII
То в ФБ нема, у вкантактіку можна написати повідомлення разом із запитом. Просто не всі так роблять. От в мене теж буває, що туплю, бо не впізіаю людину по фото чи по прізвищу (то особливо дівчат стосується - поперефарбовуються по парканадцять разів, прізвища позмінюють, а ти здогадуйся, хто то ).