Форуми v.s. соцмережі

Тема у розділі 'www', створена користувачем MARTINI, 11 лип 2013.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Якось занесло мене туди- так я крім матюків більше ніц і не бачила:)

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так і я про це:)))

3. Zeze

Zeze Well-Known Member

Я тут живу, і розказувати байки про культурний Львів будете туристам, які пару днів походять днем по центрі міста. А так Львів для пересічного громадянина це - продажна міліція, хамливі гайці (відео на ютубі тьма від людей з відеорегістраторами), вічно смердюча Городоцька. Памятаєте як на Євро 2012 провалився асфальт в перший же тиждень до стадіону? На привокзальній як часто буваєте? Я ось по службі довго бував і сидів на лавочках, де туалети на привокзальному. Там кучкується і міліцейські патрулі і залізничкники. Так поки там сидиш, почуєш всій російський набір матів. Про молодих нациків і бандеру будемо говорити? Бо це дуже кльова тема про людей, які являються раковою пухлиною цього міста.

• Подобається Подобається x 2
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

от бачте, а в Харкові всі вони сидять на харківському форумі :)

5. Alias

Вся Україна хвора на рак, нажаль. Всі описані Вами негативи присутні по всій країні.

Ви просто не любите своє місто.

На форумі львів"яни скаржаться на владу, комунальщиків, ДАЙців і т.д. але ні один з них ніколи не заперечив , що Львів культурна столиця України, ніхто з них ніколи не написав у такому зневажливому тоні про своє рідне місто...

Навпаки, вони признаються Львову у своїй любові до нього.

Зрештою, кожен бачить те, що хоче бачити.

Я думаю, що Вас тут ніхто не буде переконувати в протилежному. Марна справа. Та й тема не про це.

• Подобається Подобається x 5
  6. BastardO

BastardO Well-Known Member

У Львові еуропейська тільки архітектура Галицького району.Все інше - совок.

• Подобається Подобається x 1
  7. Zeze

Zeze Well-Known Member

Доки будуть малювати бордюри в білий колір, доти тут буде Радянський Союз.

8. Zeze

Zeze Well-Known Member

Розумієте, єдиний плюс Львова це певний процент адекватного, розумного і хорошого населення. І все, крапка.
    Далі іде повний негатив у будь-якій сфері діяльності і життя міста. Як можна любити місто, яке тебе вважає за бидло? Чому відомий "львівский шоколад" за космічні суми смаком гірший будь-якого простого дешевого європейського чи американського? Це просто львівский "понт" для туристів, як і все інше.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

В нас зараз гостять наші друзі з Кривого Рогу.
    Ходять,головами крутять.
    Кажуть,настільки разючий контраст з їх регіоном,що,ніби за кордон виїхали...

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

і це вони ще за межі Рясного не виїжджали

11. Bambook

Bambook Persona non grata

віддячується взаємністю? ;)

12. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

А архітектура, а історія, а неповторний дух Львова, який відчувають навіть люди, якы вперше сюди потрапляють, а колорит міста? - Це все ви не помічаєте?

13. Romko

Рускоязичниє удівляюцца абілію рагульскіх мєст,ва Львовє...
    Всякіє церкві,крєсти...
    Нє,чтоби лєніну памаліцца...:ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  14. Little Miracle

І сталіну ні аднаво памятніка! Как так можна - даже посмотрєть нє на что!

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

Нє...єсть ва Львовє сталін.
    І желающіє рускоязичниє могут пріложицца і омицца животворящєй влагой із святого істочніка.

Останнє редагування: 15 сер 2013
  16. Little Miracle

:)))А де це в нас така "краса" стоїть? - Вперше бачу:)))

17. Romko

Перепрошую,виправив.
    Тамтой памятник - київський.
    А у Львові пам’ятник таки встановлено у переході з пл. Ринок до вул. Театральної біля пам’ятника Івану Підкові.
    Правда,львівські правоохоронці виявились нетерпимими до релігійних почуттів савєцкіхчєлавєкав.

18. Zeze

Zeze Well-Known Member

Це ви про Привокзальну після 18.00? :) Я там був свідком як чолові прямо на зупинці навпроти скрині витянув свій львівський болт і почав поливати травяну "гірку зі стовпом". І хоть би хтось з львів’ян зробив зауваження.

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

З’їздіть в Бельгію, у якесь просте містечко. Львів опісля буде здаватись чимось таким собі :)

19. Alias

У тому числі і Ви? Так що Ви тоді хочете, коли самі проходите мовчки повз неподобства ?
    Я не хочу у Бельгію. Я люблю Львів, свою країну, своє місто... І своїх дітей буду виховувати так, щоб не паплюжили своє, хвалячи чуже.
    В першу чергу треба починати з себе.

20. yasam

yasam Well-Known Member

як би в нас свої газони були як у Бельгії..., то бидло би ще задумалось чи сцати ІМХО.

а де твій аватар? :)