До Львова нарешті прийшла весна, практично одночасно з Формулою1 !!! Гран-прі Австралії та ще й так зранку в неділю,а тут ще і годинники перевели Загалом старт вдався на всі 100%. Нові команди і пілоти в лідерах, прописні фаворити останніх років в пошуках.Втрачені надії,неочікувані здобутки. Всіх любителів Ф1 з початком сезону!
вибачайте, що москальською, влом перекладати Технический директор "Ред Булл" Эдриан Ньюи сказал, что на двух следующих этапах чемпионата на болидах команды не будет установлен двойной диффузор. Работа над RB5 продолжается, и обновленная машина впервые выйдет на старт "Гран-при Монако", который пройдет 24 мая. "Наша задача - адаптировать диффузор под RB5, что не так-то просто, учитывая дизайн машины и уникальную заднюю подвеску. Кроме того, ведь мы продолжаем общую доработку болида". "Феррари" может досрочно завершить сезон-2009 Об этом заявил после очередного провала шеф гоночной команды "Феррари" Стефано Доменикали. По его словам, ориентировочно после Гран-при Испании Скудерия может принять решение о переброске главных сил команды на разработку болида 2010-го года. Одним из факторов принятия такого решения станет использования на автодроме в Каталунье-Монтмело двойного диффузора. Если это не принесет результатов, то чемпионат-2009 можно будет считать проигранным, поэтому "Феррари" сосредоточится на следующем сезоне. отакі новини
Ооо! Как тут давно никто не отписывался! Столько всего произошло! Одна из новостей последних и важных - Масса травмирован, до конца сезона ужЕ, скорее всего, не выйдет на старт. Должен был ехать вместо него на ГП Европы Шумахер, но у него какие-то проблемы с шеей. Так шо, вторым пилотом от Феррари будет Лука Бадоер... ПС Вібачайте за москальську!
Ну Бадоер в двох своїх гонках взагалі не вражає...( шкода шо здоровя не дозволяє Шуммі провести кілька гран-прі за відсутності Масси, хоча Райконен в на гран-прі Бельгії порадував, так би і далі
Було б цікаво якби Шумі повернувся в Формулу хоч на пару гонок. Але не знаю чи він набрав би хоч якісь очки і не тому, що він їхав би гірше ніж інші. Просто по ньому є цікава статистика він за свою кар’єру набрав 1369 очок, а народився 3 січня 69року, якщо записати дату народження як пишуть на заході спочатку місяць, а потім день, вийде 1369, тобто стільки скільки він набрав очок. Щось в цьому є.
все ж таки цікаво - яке майбутнє у Масси і чи буде він виступати в наступному сезоні (якщо взагалі непокине формули-1)?
Буде, куди він дінеться. Принаймні останнім часом ніяких поганих новин про його стан здоров’я не було.
Цього року (на даний час) в Україні Формула 1 не транслюється. Телеканал "Росія 2" в мене не тягне. Хто підкаже де можна переглянути трансляцію з Мельбурна?
http://www.allsport-live.ru/ Тут показують всі три дні перегонів - від тренувань і до самих перегонів. п.с. До речі, росіяни все-таки більше професійніше коментують перегони аніж на українському телебаченні. ---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ---------- Ну повернувся... І як вам його виступи?
старіє... Бачив Тол Гір, де в гості прийшов Себастіан Феттель і в нього запитали, як воно, вигравати з шаленим відривом у героя свого дитинства - Шумі... Тобто повернення це потрібно не так для спорту, як для піару
Старіє? А якщо його посадити в машину RedBull, а Фетеля в MеrcedesGP? На моюу думку, тепер у Ф1 велику роль грає машина а не майстерність пілота, що ми і бачимо тепер.
Ну можливо у Ред Бул і швидші боліди, але чому ж тоді Шумі приходить як не у першій пятірці, а іноді навіть і не у десятці. Чи може Мерседесівські авта мало не найгірші? Потрібно змиритися, що приходять більш молоді та можливо навіть більш талановиті пілоти...
Мерседесівські авта на порядок гірші... поки. Це стосується команди не Макларен, а Мерседес ГП. На рахунок більш талановитих пілотів - не знаю, не знаю... В теперішній Форумлі 1 десь на половину за пілота працює авто. Недаремно кожний пілот хотів би спробувти поганятися на машинах 70-80х рр.