Відповідь: Формула 1 ".... В кого бiльше бабла, кращi лабораторii....." Так во всех профессиональных видах спорта. "Щось не люблю я спорту, де машини змагаються, а не люди..." Мощь мотора, совершенство конструкции, сверхвысокие скорости, высочайшее мастерство вождения, предельное внимание, молниеносная реакция, крепкие нервы, смелость, воля к победе, смертельная опасность. Как единое целое состязаются машина и человек. Стараюсь не пропускать ни одной телетрасляции гонок. Они подлинное зрелище. :y:
Відповідь: Формула 1 Не лише девлюсь але і ганяю. А тут є щей віртуалний чемпіонат. http://f1world.kiev.ua/forum/index.php?showtopic=785 Додано через 51 хвилину Попередній Календар на 2009 рік 29 березня Гран-прі Австралії 5 квітня Гран-прі Малайзии 19 квітня Гран-прі Бахрейну 10 травня Гран-прі Іспанії 24 травня Гран-прі Монако 7 червня Гран-прі Канади 21 червня Гран-прі Великобританії 28 червня Гран-прі Франції 12 липня Гран-прі Німеччини 26 липня Гран-прі Угорщини 9 серпня Гран-прі Туреччини 23 серпня Гран-прі Європи (Валенсія) 6 вересня Гран-прі Італії 13 вересня Гран-прі Бельгії 27 вересня Гран-прі Сінгапуру 11 жовтня Гран-прі Японії 18 жовтня Гран-прі Китаю 1 листопаду Гран-прі Бразилії 15 листопаду Гран-прі Абу-Дабі
Відповідь: Формула 1 Теж ганяв, але на загально доступних серваках... Цікаво, в кого які прогнози на чемпіонство в цьому році? Я от не натішуся помилками Хамільтона))) І радію за прогрес Кубіци, хоча шкода Хайтфільда. Думаю титул розіграється між райконеном та массою
Відповідь: Формула 1 Гоночка сьогодні приємна вийшла. Дощ задав жару. Стратегія хонди просто відмінно спрацювала - Росс Браун знає своє діло. А вот плавання Масси незрозуміле зовсім
Відповідь: Формула 1 Гонка була симпатичненька (незважаючи на те, що екран мерехтів як новорічний сніг). Стосовно Маси - думаю, там щось з машиною нетойво було, хоча ху новз.
Відповідь: Формула 1 Маса просто не впорався з болідом в таких дощових умовах... не думаю, що в нього стояли "сухі" настройки, просто провалив нині гонку. Взагалі не зрозумів нині того, що витворяли обидві феррарі, ще й вкупі з командою(то я про незміну гуми). Хемілтон молодець, хоч я його і не люблю. Також прекрасно виступив Хайдфільд, проїхав стабільно, і зумів скористатися з помилок усіх конкурентів. Ну а подіум Барікело - це звичайно заслуга командної тактики... До речі, нині як на диво, Алонсо доїхав до фінішу, ще й в 6-ці, все-таки зумів втриматися на трасі.. Шкода Кубіцу.... Еееех, де ті часи коли Шумахер в дощ не знав конкурентів.... І ще одне... Занадто багато болідів нині вилетіло, це дивує... куда поділась майстерність пілотів????Чи зараз вже нема пілотів рівня Хаккінена, Шумахера, Вільньова, Хіла тощо????(я розумію що ви скажете про трекшн-контроль, але ж він не завжди був присутній)
Відповідь: Формула 1 Ясне діло, що не завжди. Але більшість білотів їздила і звикла на ньому... Та й техніка інша, можливо тоді машмнм були простіші і тримати в дощ вдавалося їх легше. Алонсо доїхав, і добре, хоча мав шанси на кращу позицію. Судячи з усього гума не доволила тим шансом скористатись. Надіюсь, що після цієї гонки над Хайтфільдом розвиднілось, і перестали збиратись хмари)
Відповідь: Формула 1 Глянув. Трекшн-контроль в Ф-1 був з 2001 року. Але я ще пам"ятаю як їздили пілоти в 1998-2000 роках, і мені здається, що тоді все ж майстерності було більше, зрештою її і мусило бути більше (з огляду на те, що електроніки було менше)... А які обгони були, еееххх!!!!! Безумовно техніка була дещо іншою, трішки менш швидкою, трішки менш потужною, але ж не настільки!!! Я більш, ніж впевнений, що з тодішніх пілотів вилетіло б набагато менше... Зрештою он Барікело як проїхав!!!! Алонсо не лише гума не дозволила, а й сам болід... все ж Рено не може тягатися з Маками та Феррарі, навіть з БМВ не дуже може потягатися. Хоча безумовно і гума зіграла роль, але ж Райконен так само їхав без зміни гуми. Хайдфільд непоганий пілот, але я за нього не дуже вболіваю.. Мене цікавлять насамперед обидві Феррарі, Ковалайнен, Кубіца, Алонсо.
Відповідь: Формула 1 Барікелло так класно проїхав через те що в другій половині гонки він єдиний (якщо не помиляюсь) їхав дощовій гумі, всі решта їхали на перехідній гумі бо повірили в прогноз погоди що дощ вщухатиме. А от Масса розчарував, таке враження що там якийсь новачок за кермом боліда був. А взагалі то я за Кубіцу цього року. Майже сусід як не як. Але чемпіонат цього року на славу, давно такого не було (чесно кажучи навіть не пригадую що таке було) що в середині чемпіонату було 4 лідера і майже всі ідуть очко в очко Після ГП Великобританій 1 Lewis Hamilton British McLaren-Mercedes 48 2 Felipe Massa Brazilian Ferrari 48 3 Kimi Räikkönen Finnish Ferrari 48 4 Robert Kubica Polish BMW Sauber 46 5 Nick Heidfeld German BMW Sauber 36 6 Heikki Kovalainen Finnish McLaren-Mercedes 24 7 Jarno Trulli Italian Toyota 20 8 Mark Webber Australian Red Bull-Renault 18 9 Fernando Alonso Spanish Renault 13 10 Rubens Barrichello Brazilian Honda 11 11 Nico Rosberg German Williams-Toyota 8 12 Kazuki Nakajima Japanese Williams-Toyota 8 13 David Coulthard British Red Bull-Renault 6 14 Timo Glock German Toyota 5 15 Sebastian Vettel German STR-Ferrari 5 16 Jenson Button British Honda 3 17 Sebastien Bourdais French STR-Ferrari 2 18 Nelsinho Piquet Brazilian Renault 2
Відповідь: Формула 1 Так, але яка була можливість в Монако... Та я й сам більше за Кубіцу, але все одно ж Хайтфільд пілот який заслуговує уваги, хоча дуже нестабільний за всю свою карєру. Стосовно цієї гонки то ще одне розчарування - Веббер(( Так часи були ще ті... Можливо нові зміни регламенту щось змінять в кращу сторону, ато зараз ф1 стало більше змаганням техніки і команд ніж пілотів. Достатньо згадати яку роль відіграють тактики пітстопів... Деякі навіть не ганяються а чекають нагоди пересидіти опонента. А хотілося б живих обгонів на трассі...
Відповідь: Формула 1 Тут я не зовсім згідний. Візьмемо наприклад Хемільтона і Ковалайнена їздять в одній команді, маютьоднокові боліди, але Хемільтон має вдвічі більше очок. Так що, як то кажуть, майстерність не пропєш.
Аби Московію не включили... ...раніше за Україну. А все до того йде. Що до Канади, мені ця траса не дуже й подобалася. Погане покриття у 10 повороті... мало місць для обгону... Хіба що краєвиди надзвичайні, ну і люди там наші, мають можливість споглядати за перебігом подій. --------------- Пряма трансляція (запис) останнього гран-прі тут http://live.palmtv.ru/cgi-bin/index.cgi?Ch=8&Year=2008&Month=October&Day=12&Hour=8&Minute=33&Second=0&Rew=1-російською мовою. А хто знає де українською, ДЕ МЕГАСПОРТ?
Францію теж виключено До речі, у Росії вже почали будувати трасу і її буде включено, як тільки добудують. Хоча... як наш совдеп будує, то ще довго чекати
Може і так, але я думаю бажання отримати великі кошти на гран-прі переможе повільне будування )) Ніби обіцяли до 2010
:girl_sad: Я плакала разом з Массою... Дуже прикро Наступного сезону буду вболівати за Ветеля, бажаю йому підписати гарний контракт. Кубіца - молодца! Хем... ну не знаю... не бачу я в ньому чемпіона, Коваляйнен мені більш симпатичний, ніж він... І ще... БМВ - вперед!!! й само собою Forza Ferrari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Та, ми такий крик підняли в барі, коли Феттель обійшов Хамільтона... І розчарування було величезно, коли врни обігнали таки Глока... Кубіца розчарував, мало того що на коло відставав, тай ще вклинився у боротьбу Феттеля та Хамільтона (навіщо обаняти було?) Маю надію що в наступнопу сезоні буде більше боротьби на трасах і більше притенденів буде... І головне більше сильних команд а не 2 як зараз)