Формула 1

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем MITALb, 25 лис 2007.

1. сотник

сотник Well-Known Member

Відповідь: Формула 1

".... В кого бiльше бабла, кращi лабораторii....."

Так во всех профессиональных видах спорта.

"Щось не люблю я спорту, де машини змагаються, а не люди..."

Мощь мотора, совершенство конструкции, сверхвысокие скорости, высочайшее мастерство вождения, предельное внимание, молниеносная реакция, крепкие нервы, смелость, воля к победе, смертельная опасность. Как единое целое состязаются машина и человек.
    Стараюсь не пропускать ни одной телетрасляции гонок. Они подлинное зрелище. :y:

• Подобається Подобається x 1
  2. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Не лише девлюсь але і ганяю.
    А тут є щей віртуалний чемпіонат.
    http://f1world.kiev.ua/forum/index.php?showtopic=785

Додано через 51 хвилину
    Попередній Календар на 2009 рік
    29 березня Гран-прі Австралії
    5 квітня Гран-прі Малайзии
    19 квітня Гран-прі Бахрейну
    10 травня Гран-прі Іспанії
    24 травня Гран-прі Монако
    7 червня Гран-прі Канади
    21 червня Гран-прі Великобританії
    28 червня Гран-прі Франції
    12 липня Гран-прі Німеччини
    26 липня Гран-прі Угорщини
    9 серпня Гран-прі Туреччини
    23 серпня Гран-прі Європи (Валенсія)
    6 вересня Гран-прі Італії
    13 вересня Гран-прі Бельгії
    27 вересня Гран-прі Сінгапуру
    11 жовтня Гран-прі Японії
    18 жовтня Гран-прі Китаю
    1 листопаду Гран-прі Бразилії
    15 листопаду Гран-прі Абу-Дабі

3. MITALb

MITALb New Member

Теж ганяв, але на загально доступних серваках...

Цікаво, в кого які прогнози на чемпіонство в цьому році?
    Я от не натішуся помилками Хамільтона))) І радію за прогрес Кубіци, хоча шкода Хайтфільда.
    Думаю титул розіграється між райконеном та массою

4. MITALb

MITALb New Member

Гоночка сьогодні приємна вийшла. Дощ задав жару.
    Стратегія хонди просто відмінно спрацювала - Росс Браун знає своє діло. А вот плавання Масси незрозуміле зовсім

5. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Гонка була симпатичненька (незважаючи на те, що екран мерехтів як новорічний сніг). Стосовно Маси - думаю, там щось з машиною нетойво було, хоча ху новз.

6. bonapart

bonapart Well-Known Member

Маса просто не впорався з болідом в таких дощових умовах... не думаю, що в нього стояли "сухі" настройки, просто провалив нині гонку. Взагалі не зрозумів нині того, що витворяли обидві феррарі, ще й вкупі з командою(то я про незміну гуми). Хемілтон молодець, хоч я його і не люблю. Також прекрасно виступив Хайдфільд, проїхав стабільно, і зумів скористатися з помилок усіх конкурентів. Ну а подіум Барікело - це звичайно заслуга командної тактики... До речі, нині як на диво, Алонсо доїхав до фінішу, ще й в 6-ці, все-таки зумів втриматися на трасі.. Шкода Кубіцу.... Еееех, де ті часи коли Шумахер в дощ не знав конкурентів....
    І ще одне... Занадто багато болідів нині вилетіло, це дивує... куда поділась майстерність пілотів????Чи зараз вже нема пілотів рівня Хаккінена, Шумахера, Вільньова, Хіла тощо????(я розумію що ви скажете про трекшн-контроль, але ж він не завжди був присутній)

7. MITALb

MITALb New Member

Ясне діло, що не завжди. Але більшість білотів їздила і звикла на ньому... Та й техніка інша, можливо тоді машмнм були простіші і тримати в дощ вдавалося їх легше.
    Алонсо доїхав, і добре, хоча мав шанси на кращу позицію. Судячи з усього гума не доволила тим шансом скористатись.
    Надіюсь, що після цієї гонки над Хайтфільдом розвиднілось, і перестали збиратись хмари)

8. bonapart

Глянув. Трекшн-контроль в Ф-1 був з 2001 року. Але я ще пам"ятаю як їздили пілоти в 1998-2000 роках, і мені здається, що тоді все ж майстерності було більше, зрештою її і мусило бути більше (з огляду на те, що електроніки було менше)... А які обгони були, еееххх!!!!!

Безумовно техніка була дещо іншою, трішки менш швидкою, трішки менш потужною, але ж не настільки!!!

Я більш, ніж впевнений, що з тодішніх пілотів вилетіло б набагато менше... Зрештою он Барікело як проїхав!!!!

Алонсо не лише гума не дозволила, а й сам болід... все ж Рено не може тягатися з Маками та Феррарі, навіть з БМВ не дуже може потягатися. Хоча безумовно і гума зіграла роль, але ж Райконен так само їхав без зміни гуми.

Хайдфільд непоганий пілот, але я за нього не дуже вболіваю.. Мене цікавлять насамперед обидві Феррарі, Ковалайнен, Кубіца, Алонсо.

9. Stepan_Bandera

Барікелло так класно проїхав через те що в другій половині гонки він єдиний (якщо не помиляюсь) їхав дощовій гумі, всі решта їхали на перехідній гумі бо повірили в прогноз погоди що дощ вщухатиме.
    А от Масса розчарував, таке враження що там якийсь новачок за кермом боліда був.
    А взагалі то я за Кубіцу цього року. Майже сусід як не як.
    Але чемпіонат цього року на славу, давно такого не було (чесно кажучи навіть не пригадую що таке було) що в середині чемпіонату
    було 4 лідера і майже всі ідуть очко в очко
    Після ГП Великобританій
    1 Lewis Hamilton British McLaren-Mercedes 48
    2 Felipe Massa Brazilian Ferrari 48
    3 Kimi Räikkönen Finnish Ferrari 48
    4 Robert Kubica Polish BMW Sauber 46
    5 Nick Heidfeld German BMW Sauber 36
    6 Heikki Kovalainen Finnish McLaren-Mercedes 24
    7 Jarno Trulli Italian Toyota 20
    8 Mark Webber Australian Red Bull-Renault 18
    9 Fernando Alonso Spanish Renault 13
    10 Rubens Barrichello Brazilian Honda 11
    11 Nico Rosberg German Williams-Toyota 8
    12 Kazuki Nakajima Japanese Williams-Toyota 8
    13 David Coulthard British Red Bull-Renault 6
    14 Timo Glock German Toyota 5
    15 Sebastian Vettel German STR-Ferrari 5
    16 Jenson Button British Honda 3
    17 Sebastien Bourdais French STR-Ferrari 2
    18 Nelsinho Piquet Brazilian Renault 2

10. bonapart

Отже, лише Форс Індія без очків йде????

11. MITALb

MITALb New Member

Так, але яка була можливість в Монако...

Та я й сам більше за Кубіцу, але все одно ж Хайтфільд пілот який заслуговує уваги, хоча дуже нестабільний за всю свою карєру.
    Стосовно цієї гонки то ще одне розчарування - Веббер((

Так часи були ще ті... Можливо нові зміни регламенту щось змінять в кращу сторону, ато зараз ф1 стало більше змаганням техніки і команд ніж пілотів. Достатньо згадати яку роль відіграють тактики пітстопів... Деякі навіть не ганяються а чекають нагоди пересидіти опонента. А хотілося б живих обгонів на трассі...

12. Stepan_Bandera

Тут я не зовсім згідний.
    Візьмемо наприклад Хемільтона і Ковалайнена їздять в одній команді, маютьоднокові боліди, але Хемільтон має вдвічі більше очок.
    Так що, як то кажуть, майстерність не пропєш. :)

13. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

М-да... Канаду виключено з чемпіонату 2009

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Аби Московію не включили... о_О ...раніше за Україну. А все до того йде. Що до Канади, мені ця траса не дуже й подобалася. Погане покриття у 10 повороті... мало місць для обгону... Хіба що краєвиди надзвичайні, ну і люди там наші, мають можливість споглядати за перебігом подій.
    ---------------
    Пряма трансляція (запис) останнього гран-прі тут http://live.palmtv.ru/cgi-bin/index.cgi?Ch=8&Year=2008&Month=October&Day=12&Hour=8&Minute=33&Second=0&Rew=1-російською мовою.
    А хто знає де українською, ДЕ МЕГАСПОРТ?

Останнє редагування: 15 жов 2008
  15. MITALb

MITALb New Member

Чого б і ні, якщо траца буде цікава

16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Францію теж виключено :sad:

До речі, у Росії вже почали будувати трасу і її буде включено, як тільки добудують. Хоча... як наш совдеп будує, то ще довго чекати :)

Останнє редагування: 17 жов 2008
  17. MITALb

MITALb New Member

Може і так, але я думаю бажання отримати великі кошти на гран-прі переможе повільне будування )) Ніби обіцяли до 2010

18. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

УРААААААААААААААААААААААААААААААА!!! ХЕМІЛТОН - ЧЕМПІОН!!!

19. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

:girl_sad::cry: Я плакала разом з Массою... Дуже прикро :sad:
    Наступного сезону буду вболівати за Ветеля, бажаю йому підписати гарний контракт. Кубіца - молодца! Хем... ну не знаю... не бачу я в ньому чемпіона, Коваляйнен мені більш симпатичний, ніж він...
    І ще... БМВ - вперед!!! й само собою Forza Ferrari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. MITALb

MITALb New Member

Та, ми такий крик підняли в барі, коли Феттель обійшов Хамільтона... І розчарування було величезно, коли врни обігнали таки Глока... Кубіца розчарував, мало того що на коло відставав, тай ще вклинився у боротьбу Феттеля та Хамільтона (навіщо обаняти було?)
    Маю надію що в наступнопу сезоні буде більше боротьби на трасах і більше притенденів буде... І головне більше сильних команд а не 2 як зараз)

а де твій аватар? :)