Формуємо загальні правила для "Мафії"

Тема у розділі 'Мафія', створена користувачем nirvanka, 1 лис 2010.

1. ovod

ovod Well-Known Member

а що краще цілий день не голосувати, щоб був голос проти мене автоматично, але по правилах?
    чи спокійно собі голосувати, але з можливістю проти себе?

2. hunter

hunter мандрівник

Овод - ще раз кажу - проти себе голосувати не дозволено!
    чому? - тому, що мафи моєуть вирішити оцим голосуванням долю гри, або ж усілякі інші штуки....

3. Кохана

Кохана LuBimaya

Овод, і далося тобі те "проти себе".... Якщо не хоче чи не може хтось грати, хай не починає, або попереде ведучого, щоб його замінили коли гра тільки почалася....

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Наприклад? Не уявляю яким це чином. Хіба що собі на шкоду:)
    Але і сенсу вводити це правило не бачу. Навіщо голосувати проти себе? Не бачу жодної ситуації ігрової, де це було б розумно.

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Народ, а ні в кого не виникає бажання відмінити нульовий день і починати голосування вже з першого? :blush:

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Виникає, але то на розсуд ведучого. Іноді гру з нульового починають в очікуванні збору всих гравців... А, якщо основна масса є, то, думаю, можна зразу починати.
    Але з іншого боку то буде голосування в сліпу. Просто наугад. А так уже є нічні дії і дописи за 0-й день, щоб чимось своє голосування обгрунтувать, а не тикнуть пальцем в небо.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Цілком згідна з Сашком. Пригадую, коли були перші ігри і не було нульового дня, то якось несподівано приходило повідомлення про те, що почалась гра, маю роль і треба було вже діяти, а не завжди був час на форум.
    А з нульового дня дійсно можна трохи вже інформації витягнути. Хантер то взагалі 50-70% мафів знаходить з дописів нульового дня :))) В мене ніби теж така чуйка прокидається (мабуть, родинне :shy: )

• Подобається Подобається x 1
  8. Персі

Особливо в останній грі він круто знайшов :hang1: Ну лан, я дочекаюсь закінчення гри... )))
    А хіба ви не помічали тенденцію, що чим більше ігор, тим менше дописів в нульовий день. Навіть у мене вже бажання флудити пропадає )))

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А для чого флудити? Я теж це не люблю. Тому і не роблю.
    А як би ти почала перший день? От так починай і нульовий. Флуд - це ж не закон.

10. Персі

А чим же у нас народ в нульовий день займається, окрім флуду?

Одним словом, ви собі як знаєте, а я не бачу ніц доброго в нульовому дні. Тому надалі буду його просто ігнорувати. :)

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А ти перечитай нульові дні останніх партій. Дехто флудить, а дехто й ділом займається. (мовчу вже про те, що дехто навіть проголосувати умудряється:))) :))) )
    Тоді не факт, що до другого доживеш.:)

12. Персі

Так, шо за погрози?! :))) Караул, вбивають )

• Подобається Подобається x 1
  13. victorys

victorys позитивчик :)

я теж за!
    ну якщо не відмінити зовсім то хоч скоротити до мінімум :yes:

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тоді можна вибрати компроміс: дати нульовий день і нехай кожен учасник відзначиться словами "ЗА закінчення дня". Це буде означати, що роль отримав і до гри готовий :)

15. Кохана

Кохана LuBimaya

підтримую!

16. hunter

hunter мандрівник

1. ти впевнена що я грав в останню гру?
    2. чого в тебе до мене є таке недолюблювання?

17. hunter

hunter мандрівник

всі дії по ідеї мали б казатися гравцям після ночі! - не забуваєм що впринципі вночі не говорять...
    хто шо думає?

18. Персі

100%, мр. Бентлі :)
    Ну припини, яке недолюблювання. :) Коли я то писала, я ще була на тебе зла, бо ти так впевнено висував свої гіпотези, що я знову вирішила, що ти ком )) вкотре )

То чисто ігрове, нічого особистого.
    Давай, Хантер, вертайся в сім'ю, я вже за тобою навіть скучила )))

19. hunter

hunter мандрівник

якби не вішали б мене то б не дізналася шо то я :tongue:
    :blush:
    в мене зараз робочий день до 5ї години, а опісля ще кудись ходжу, є якісь справи, і віддаватися грі хоча б на 50% немає часу, а просто грати щоб бути - не для мене, і сам не люблю таких... так шо звіняй ;)

20. Персі

Ти знаєш, коли я дізналась, що то ти )) Я ж була Ягуаром ))

а де твій аватар? :)