а що краще цілий день не голосувати, щоб був голос проти мене автоматично, але по правилах? чи спокійно собі голосувати, але з можливістю проти себе?
Овод - ще раз кажу - проти себе голосувати не дозволено! чому? - тому, що мафи моєуть вирішити оцим голосуванням долю гри, або ж усілякі інші штуки....
Овод, і далося тобі те "проти себе".... Якщо не хоче чи не може хтось грати, хай не починає, або попереде ведучого, щоб його замінили коли гра тільки почалася....
Наприклад? Не уявляю яким це чином. Хіба що собі на шкоду Але і сенсу вводити це правило не бачу. Навіщо голосувати проти себе? Не бачу жодної ситуації ігрової, де це було б розумно.
Виникає, але то на розсуд ведучого. Іноді гру з нульового починають в очікуванні збору всих гравців... А, якщо основна масса є, то, думаю, можна зразу починати. Але з іншого боку то буде голосування в сліпу. Просто наугад. А так уже є нічні дії і дописи за 0-й день, щоб чимось своє голосування обгрунтувать, а не тикнуть пальцем в небо.
Цілком згідна з Сашком. Пригадую, коли були перші ігри і не було нульового дня, то якось несподівано приходило повідомлення про те, що почалась гра, маю роль і треба було вже діяти, а не завжди був час на форум. А з нульового дня дійсно можна трохи вже інформації витягнути. Хантер то взагалі 50-70% мафів знаходить з дописів нульового дня В мене ніби теж така чуйка прокидається (мабуть, родинне :shy: )
Особливо в останній грі він круто знайшов Ну лан, я дочекаюсь закінчення гри... ))) А хіба ви не помічали тенденцію, що чим більше ігор, тим менше дописів в нульовий день. Навіть у мене вже бажання флудити пропадає )))
А для чого флудити? Я теж це не люблю. Тому і не роблю. А як би ти почала перший день? От так починай і нульовий. Флуд - це ж не закон.
А чим же у нас народ в нульовий день займається, окрім флуду? Одним словом, ви собі як знаєте, а я не бачу ніц доброго в нульовому дні. Тому надалі буду його просто ігнорувати.
А ти перечитай нульові дні останніх партій. Дехто флудить, а дехто й ділом займається. (мовчу вже про те, що дехто навіть проголосувати умудряється ) Тоді не факт, що до другого доживеш.
Тоді можна вибрати компроміс: дати нульовий день і нехай кожен учасник відзначиться словами "ЗА закінчення дня". Це буде означати, що роль отримав і до гри готовий
всі дії по ідеї мали б казатися гравцям після ночі! - не забуваєм що впринципі вночі не говорять... хто шо думає?
100%, мр. Бентлі Ну припини, яке недолюблювання. Коли я то писала, я ще була на тебе зла, бо ти так впевнено висував свої гіпотези, що я знову вирішила, що ти ком )) вкотре ) То чисто ігрове, нічого особистого. Давай, Хантер, вертайся в сім'ю, я вже за тобою навіть скучила )))
якби не вішали б мене то б не дізналася шо то я в мене зараз робочий день до 5ї години, а опісля ще кудись ходжу, є якісь справи, і віддаватися грі хоча б на 50% немає часу, а просто грати щоб бути - не для мене, і сам не люблю таких... так шо звіняй