Это делают другие мафы по очереди. Нужен он: а) с целью разнообразить данные партии б) потому что он интересен. когда игроки не просто ищут мафов, а еще и в каждом посту пытаются разглядеть знаки дона своим мафам, паранойя и крутость партии возрастает в) чтобы сбивать с толку комиссара (может быть вообще два дона, незнакомых между собой) г) для того, чтобы баллансировать партию, например ну и бла бла бла
Як на мене, у нас все нормально зі статусниками і їх функціями. Єдине - нормально балансувати статусників і простих мирних. ІМХО простих мирних має бути більше. Претензії до дівчинки взагалі вважаю смішними. То взагалі стресова роль і небезпечна як для мафії, так і для мирних. Причому шанс заблокувати когось із мирних статусників більший, ніж шанс заблокувати одного - єдиного боса. Я, наприклад, у минулій грі комісара блокувала, просто його вбили тієї ж ночі. Тому ще якось урізати повноваження дівчинки чи то надавати босу можливість здійснити суїцид вважаю несправедливими. :girl_mad:
а взагалі-то цікаво грати, коли щось нове в грі появляється, тоді тактика гри міняється і гра не надоїдає...
Пример: Девочка блочит коми, мафы стреляют в пациента/броника. Выстрела нет. Девочка думает, что могла попасть по боссу. Через одну ночь та же фигня. Девочка опять идет к коми, думая, что это босс, мафы попадают по пациенту/бронику. Выстрела нет. Вывод: девочка уверенна, что коми - босс, вскрывается и начинает его вешать. Коми вскрывается коми, а всем на это плевать. Итог: вешается коми. Полезность девочки под сомнением. Посему давайте не будем плакать и жалеть бедных мафов.
По данному пункту правил еще не сложено, в процессе разработки так сказать, а ты ими уже апеллируешь. Непорядок
Не розумію чого за дівчинку дійсно вчепились. Вона рідко живе довго. Тому рідко попадає в мафа. А тим більше в боса чи чергуючого. А ще рідше буває так, що вони одночасно до себе походять. Тому забирати від неї можливість вижити просто наглість! Свободу дівчаткам!! :girl_feminist:
Та ви, хлопці, так про роль дівчинки відгукуєтесь, ніби ця роль вам не може попастись! (Хантер, дай Сашкові на наступний раз роль дівчинки )
та то я своє минуле життя згадував... персі, що вже нудно стає? а я казав в середу починати - нє, ніхто і слухати не хотів....
Тобто? Я зібрала ті основні ролі, якими ми часто користуємось. Є ще багато додаткових ролей, з якими ми ще не грали. Вони будуть описуватись ведучими в іграх.
Голосуємо! Питання: 1. Чи ведучий може автокільнути гравця по його бажанню? 2. Якщо ведучому можна буде автокільнути гравця по бажанню, то чи гравець отримає покарання за це - бан на наступну гру? 3. Якщо дівчинка йде до боса мафії, а він до неї, то дівчинка гине? Мої голоси: 1. ні 2. так 3. ні