Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Майже впевнена: будинок на Стефаника (десь 20 номер), а світлого фасаду будинок перед нами-з вул. Томашківського. Саме нині, 23 квітня, але два роки тому в неділю, була востаннє у Львові на Великодні Свята...Гарні спогади...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Я так дивлюсь, що Ви теж, як і я, полюбляєте фото-екстрим, буваючи на горищах, дахах будинків, куполів церков, костелів тощо? Якраз вчора на НТА була передача про мої "вилазки" львівськими дахами у "Екстремальному вікенді", але так ніхто і не повідомив, що вийде в ефір ((( шкода...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Foreste, я прошу підказку... Мені цей краєвид вже сниться...:8:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Inkiss, хай він (форест) тільки-но нам в руки попадеться, нє?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Та ні :D Хороші насправді загадки, просто складні, бо в Львові багато будинків, відомих в мистецьких колах думаю, що через один :D
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Угу, я зразу про будинок пані Наливайко подумала... :ninja:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Чи може ми накладемо на цей конкурс свої умови. Наприклад не фотографувати панорами міста. А давати лише фото будівель і вучок Львова
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Форесте, хоч би як реагуйте на домисли...скажімо, принаймні, підказкою на кшталт: "зимно-тепло-гаряче..." Щоб зорієнтуватись, де, в чому хибність відгадки, в якому напрямку продовжувати пошук?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ні, непотрібно жодних умов і обмежень, адже це право Forestа - не цікаво, коли буде все просто. Хоча погоджусь, що на фото з дальнім планом проблематично визначити чітко точку зйомки - напрямок хоч і може бути відомий, але от фасади прилеглих будівель (( нажаль... хіба що занайоме тим, хто надто часто там буває або мешкає. Тема від Forestа в якійсь мірі таки допомагає пригадати місто, його провулочки - за ріг вулички
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Мені дуууже подобається споглядати панораму , щоразу подивляє і вражає такий, щоразу несподіваний, погляд на місто. Леополісе, а ви, певне, знаєте відгадку?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ще одна спроба. Можливо, фото роблене із будівлі студентського гуртожитка на в.І.Тиктора. До війни там знаходилася школа і цінна бібліотека єврейської громади.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Підказка - на фото. Це фасад одного з будинків. Якщо Ви не знаєте цього будинку - значить ви не були у Львові. А кут фасаду відносно фотографії зможе чітко привести до споруди, з якої робилося фото. Я буду з пивом. Так що не боюся :P На жаль не маю змоги таким займатися Дане фото було зрорблено досить давно, я відверто кажучи вже й не пригадую, яка причина мене туди занесла... Шановна Ольга. Якщо Ви вважаєте, що в мене є можливість оновляти фото кожні 10 хвилин, я буду змушений вам заперечити . Та і клубчанам мабуть не буде особливої цікавості дивитися на фото, які навіть не треба буде розгадувати. Якщо хочете - суть мого конкурсу - напруження мізків та тренування зорової пам'яті та просторової уяви. І знову мушу розчарувати
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) В тому то й проблема, що бачила мульйон разів, але не пам'ятаю де... Але я вже знаю звідки зроблено це фото :radist: - дах театру "Воскресіння", що на вулиці Гнатюка.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Теж про нього думала ще від учора, але здається, будинок має бути ближче до сецесійного з майоліковим фризом будинку Наливайка,9 , а світлий фасад навпроти- це, певне, Наливайка,6, в ньому має бути "Аrt Hotel"... Але цю вулицю Форест відкинув... Як прикро, що не можу піти поглянути на ті місця!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ну що, панове, до нашого пивного вечора приєднався ще один учасник! Як дізналися? (хоча я здогадуюся).
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Щоб бачити прямо перед собою світлий будинок, і перед ним червоні дахи, ви мали б робити фото глибоко в подвірї будинку з театром. Так є?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Це будинок театру. Він досить великий. Місце фото - стрих недалеко від купола, який дещо заглиблений відносно фасаду.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Але ж відгадка була тільки нині не встигаю за Вами Ок, намаєте Щоправда не знаю, чи це буде надто легко чи надто важко