Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) прочитайте уважно мою цитату, у вашому ж дописі ні
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Так. Це правильно - фото зроблено коло хреста, який розташований на куполі цієї церкви, власне я стояв на майданчику коло неї:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) ви не вірите, що коло церкви є майданчик?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Львів'яки! На фото не сихівська багатоповерхівка а велика споруда ще й пам'ятник архітектури! Невже ніхто його не впізнав?! Куди зникла активність?!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Це фрагмент фасаду Храму Стрітення Господнього на вулиці Винниченка, 30.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) І треба було тиждень мовчати? Яке пиво любите?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Це площа Митна. Перед нами вхід в колишній костел Кларисок, де зараз музей видатного скульптора І. Пінзеля
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Он, коханий підказує: Авторське пиво... Але розпиватимемо разом із Галичанкою!.. Forestе! Цікава тема!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ок, ок, це було дуже оперативно. А скільки часу піде на ідентифікацію цього замку?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Будинок 17 на вулиці Городоцькій, де зараз на першому поверсі Технолюкс
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Нє, ну ви даєте! Я б напевно так не зміг Ок. Спробую щось важче Цей будинок відомий серед мистецьких кіл. Звідки зроблене фото?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) прийдеться мені з Галичанкою дружбу тримати... ну не вип"є вона стільки пива сама, нє? цей будинок стоїть на Коперніка?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Дуже цікавий краєвид. Можливо він зроблений з будинку на вул Наливайка?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) А може фото зроблене з театру Леся Курбаса?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Мені здається, що це будинок на перехресті Дорошенка і Бандери, перед будинком, з якого знімали пам'ятник жертвам репресій, а будинок відомий серед мистецьких музичних кіл , бо це здається відділення консерваторії, а можливо муз.училище.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Мені видається, фото зроблене з будинку, що знаходиться на вул. Стефаника 15, на куті з в. Чайковського є дуже приємний ресторанчик, можливо ним і відомий серед мистецьких кіл... Невже помиляюся?...ах, була б зараз у Львові, вже б перебіглася тими місцями та й поглянула б на знайомі місця, бо ж неподалік навчалася ... Але більше вже схиляюся до думки, що будинок таки на в.Стефаника, але під номером 17-21!Бо скверик від Чайковського залишається по лівий бік. І справа від будинку починається в. Дудаєва, на ній є цукерня, де можна посмакувати смачними львівськими тортиками, там зазвичай збирається на чай-каву філармонійна братія...