Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ну отак... Яка це я отав'янка? Показуєте знимки мого району і чекаєте, що не вгадаю. У мене колись в далекому минулому були перемоги в спортивному орієнтуванні та географічних конкурсах. На жаль, часи, коли мій тато почав робити ще й конкурси на знання Львова, я вже не застала. Але от з вами трохи надолужу. "Стєкляшка" на кайзеральді? Це вже здогадка моя і мого чоловіка. Сидимо тут і вже 20 хвилин сперечаємося: "стєкляшка чи ні".
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Не знаю як ця місцина називається, але, здається, що це в парку за Лисою горою, якщо дивитись з Високого Замку. Там це цвинтар недалеко..
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) а мені то нагадує озерце поза містом...?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) останнє фото то є вид на озерце що на кайзервальді. то треба по Харківській (з Личаківської) перейти на такий собі горбик - його видно на задньому плані вгорі - там ж таки видно й дорогу. нагорі ще є така маленька шопка-альтанка (для мене шопка бо я там знімав кліп різдвяний ). але озеро має ще свою назву яку я на жаль не пригадую
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ну, ми з вами вже нап'ємося Правильно! Живете у місті з місцями, які не коло всіх міст бувають... Славнозвісна "стєкляшка". Озеро, дно якого засипано скляними відходами, в основному зеленими та коричневими скляними брилами, інколи більше 100 кг, відходами брухту для склозаводу. Цікаво, як би воно виглядало під водою...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Казав пупер, що лаконічність важлива, а мені за мою правильну відповідь, ще й таку лаконічну ніц не дали...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Хто бажає розпочати новий тиждень із вдалої відгадки?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) я мав на увазі, що нап'ємося переможним пивом! Хіба Вам більше карма до вподоби...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Мені нагадує краєвид із кільця біля трансформаторної станції. Вирішила трохи уточнити, про яке місце я говорю. Алея, що йде вліво від Чернечої Гори. Та карма то дурниця. А от з пивом проблема... Ви скажіть скільки треба фото вгадати, аби було на біле вино чи на мартіні. Ну, а як не дотягну, то буду доброчинністю займатися. Форумлянам пиво уступатиму.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ну з Мартіні проблем нема (нехай простить мені адмін), тільки от при умові вашого візиту. Я його в Канаду не повезу. не там
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) У Києві не знаю, коли буду, а от у Львів планую ще цього року. Так що побачимо. До Канади пересилати не треба. Чого так сумно? Я вже три вгадала. Треба й іншим щось лишити. Бо точно п'янка вийде. А якщо я скажу, що ви на території парку "Знесіння" стояли? Я сумнівалася між Високим Замком і Знесінням. Таки думаю, що Знесіння. Хоча, із панорамними мені зараз складно. Давно Львовом гуляла...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) ну то я відповім, що так а якщо я вас попрошу уточнити?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Щось ніхто більше не вгадує... А мені ніяк не пригадається, звідки я на цю панораму дивилася...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) а мені нагадує дорогу від вул Золотої до вул Хімічної...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Вгадую навмання - фото зроблене біля хреста в парку "Знесіння". Якщо чесно, то не дуже пам'ятаю де є той хрест і що від нього видно, бо була там дууууже давно.. Але от щось тягне в ту сторону..
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) ні Так. Це правильно - фото зроблено коло хреста, який розташований на куполі цієї церкви, власне я стояв на майданчику коло неї:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ну що, черга на чергову загадку. Де є ця нерухана кольоровими смаками нинішньої влади будівля?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) я в то не вірю.... як ви туди потрапили? Я ж священника тої церкви знаю. Ви були на куполі?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) диспансер (який саме не пам'ятаю) по вул. Лисенка?