Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Моя версія - приміщення Лісотехнічного університету на території їх Ботанічного саду, що на вулиці Чупринки.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Перепрошую я в гадалки не бавився.Мені просто цікаво чи це одна і та сама споруда. P.S. На пиво не претендую.Залюбки сам поставлю при нагоді.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Семе, ваша помилка була в тому, що ви сказали, що вулиця Кармелюка біля Медінституту. Церква знаходиться на Лисенка. Неподалік знаходиться Охматдит. Позаду фотографа знаходиться православна семінарія, якщо мені пам'ять не зраджує, і недалеко є сходи, по яких можна зійти до 4 музичної школи та на Солодову. Музею там нема. Ця церква діюча і вже багато років, греко-католицька. А Кармалюка вулиця трохи не там, вона ближче до Високого Замку знаходиться. Ну, мені йшлося про те, що якщо треба буде сказати, біля якого магазину стоїть фотограф, чи біля якого банку, чи аптеки, то це буде дивно трохи, а якщо просто на якій вулиці, чи біля якої іншої відомої споруди, то так, тоді цілком справедливо. Ні-ні, я мала на увазі композиційно. Фото не надто цікаве з естетичної точки зору. Ну, на моє око. А от інші ваші фото мені сподобалися. Люди си бавлять знаменито!!! Браво ще раз за цю гілку. Я вам ще й 5 зірочок до неї додала.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) а то не будівля пожежної частини на Підвальній? ніяк не можу згадати що це за будівля на фото останньому
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Людині властиво помилятися.Як мені,так і Вам,Лілю. Кармелюка до Високого Замку ніякого відношення не має.(не прийміть за офтоп) P.S.Так і не отримав від Foresta відповіді чи два фото наведені вище це одна і та ж споруда.:shy: А забавка з фото і правда вдала.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Значить я її з іншою вулицею сплутала. Тепер ламаю голову, з якою. Мабуть, Залізняка. Дякую, Семе. А можна мені таку мапу цілу і велику? Споруда одна й та ж. Але там немає музею. І вона на Лисенка.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) і знову ні я не бачив сенсу говорити, що в дописі з двома фото одна і та ж церква з різних боків, перепрошую, але мені здалося це очевидним. Так, це одна церква з різних боків. відгадка лежить близько
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) лежить? а на фото ніби стоїть:D:D:D Дайте підказочку...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Мило в приват,або Асю.Попробую відправити.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) а може то будинок, еееее, як же його, ага на Клепарівській Пожежний університет чи училище?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) блін, а я колись жила на вул. Лисенка, під 41 номером, то ж майже там!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Здається, дійшло, що ви мали на цівазі цими словами. Дійсно близько. Остання знимка мені видається кавалочком даху Православної семінарії Київського Патріярхату на знову ж таки вулиці Лисенка. Зважаючи на ракурс, ви стояли, швидше за все на подвір'ї семінарії. Властиво, це є дах храму Йоана Золотоустого. Ось навмисне його фото знайшла. І якщо я навіть не маю рації, то дозвольте висловити моє щире захоплення!!! Я вже котрий день РЕАЛЬНО-віртуально гуляю Львовм. Я в захопленні!!!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Так, об'єкт на фото 3 розташований на відстані не більше 200 метрів від об'єкту номер 4 Оце так пам'ять! Львів'яни, задумайтеся! Киянин робить знимки, а оттав'янка їх впізнає! Liliah, уклінно вітаю! Тільки як ото бути з пивом?!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) колись ми були сусідами! Ок, їдемо далі. Що це де це?