Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) На черговому конкурсному фото - приміщення Укртелекому на вул Чупринки (церква св. Климентія)?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) хм. але ж .... ну добре не буду сперечатися. між іншим найправильніша відповідь про друге фото то: Підвальна, на рельсі стосовно третього фото можна інший кут і троооошечки яснішу. то червона цегла чи сірий пісковик? нє-а. але подібно. я там годину тому проїжжав маю свіжі обриси в голові. тут вхід з того боку з якого стоїть фотограф, а з ліва йде вулиця. цеква св. Климентія розташована так, що хрест і вхід повернуті до вулиці Чупринки.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Фотки дуже класні конкурс супер, от тільки остання фотка дуже темна, якщо можна, то посвітліші робіть. Мені такі конкурси дуже подобаються, от подивилась і вгадую цілий день, є чим голову зайняти, крім роботи, а азарт! А на рахунок вашого "можу не паритись взагалі", то ви такого не говоріть, навпаки партесь і ми з вами заодно! Одним словом МОЛОДЕЦЬ!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Чому мені третє фото вперто асоціюється з вулицею Лисенка?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ліля, а де саме на Лисенка? Я там жила, коли в школі вчилась!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Або православна семінарія, або церква безсрібників. Але може бути, що я плутаю щось. 2,5 роки то таки не жарти. На пам'ять недобре впливають.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Дивно.Можливо я і помиляюсь,але як на мене то ось ці дві споруди однакові.Ось тут Форестова фотка (я її трішки "підсвітив") а тут фото власне Храму Козьми і Даміана. або воно ж за адресою http://infostore.org/info/87332?refer=78379&rs=2 Та ж споруда ніби,тільки з протилежного торця знята.Стосовно адреси і музею незнаю,можливо і помиляюсь,вважайте що це версія
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Це точно не музей. Те, що ви дали, це Лисенка, якраз церква, про яку я говорила.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) у правилах написано "на будь-якій київській форумівці", хоча інколи бувають винятки з правил Я вже пояснював, спробую ще раз. Деякі з фотографій будуть мати панорамні плани. На таких планах буде чимало об'єктів, котрі можна буде впізнати, як ото ратуша чи Високий Замок. Суть конкурсу у впізнанні місця. Для прикладу можна подивитися тут. Прошу уточнити думку. Це може покращити підбірку на майбутнє. Якщо мається на увазі невидимість фасаду чи відсутність таблички з назвою вулиці, то вже звиняйте Та ні, я просто хочу з'ясувати чому саме одні фото подобаються більше, інші менше. Знову ж таки аби люди си файніше бавили Слушне питання. В мене доволі давня (їй років 5-6) мильничка на 3 мегапікселі, думаю, що в теперішніх мильничках такі фото би не вдалися. Максимум для неї це 3-кратний зум. Дотепер усі вивіщені фото робилися без наближення, надалі бууду підбирати такі ж. Навіть якщо воно і буде, гарантую, що це помітити буде складно. багаторазова. Ну, вулицю Підвальну ніхто не перейменовував, не перепрокладав та не закопував. Як і Грушевського чи Драгоманова. Якщо ви помітили, на всіх фото є об'єкти, яким понад 100 років. Будь-ласка, читайте уважніше правила - достатньо назвати назву вулиці, чи будь-який орієнтир. Браво, браво і ще раз браво!!! Церковка на Лисенка, 45! З мене пиво!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ну що, панове, готові до наступного випробовування?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ви зразу бочку беріть, щоб на всіх переможців розлити Про виключення з правил... то коли Ви приїдете!? Чупринки, тепер відділення укртелекому? іале і церквушка водночас... там ще т-образне перехрестя... недалеко зупинка трамваю "2", і ... мій факультет..
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) колишнє відділення Утел. тепер церква св. Климентія. Напроти перехрестя Чепринки і Горбачевського. але мені щось підказує, що ні. чому? томущо на чупринки немає таких ліхтарів. хоча з іншого боку він може бути вчеплений до самого фасаду церкви який трішки втоплений (на Чупринки фактично мур, далі сходинки і далі вже вхід до церкви - приблизно як сам вхід до ц. Св. Юра.)
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) А це часом не на цитаделі? тепер відділення банку? га? стара величезна будівля....