Перша думка - електротехнічний корпус політеху (№11 здається), а фотограф стоїть на невеличкому перехресті між вул. С. Бандери і входом до того корпусу (на спиною може бути стара політехівська бібліотека).
Спробую свої п'ять копійок втулити: це Некрасова, один з корпусів Медінституту, здається, другий будинок від перехресття з Мечнікова
А не перший справа від головного в'їзду з вул.Некрасова на подвір'я медінституту? Там тепер, здається, гастроентерологія.
Таки Molv найправіша з усіх правих. Це саме той будинок! Пиву - бути! Ну і наступне завдання виглядає так:
Вул. Сахарова, кут вулиць Богуна і Романицького, фотограф на дитячому майданчику? Ех, ні. Напевно то не там, бо тоді сонце б заходило не з того боку..
Цього разу п'ємо не пиво а Мартіні. В честь переможця. Наступний лот - незабаром. Для інтриги скажу, що з новими правилами Люблю і ті місця і ті часи, в яких мені довелося рости у тих місцях
Розгадані, але це не повинно завадити забавці - Ви можете дивитися на фото, вгадувати і тільки після того читати відгадки. Так навіть краще, бо тим, хто вгадує в ріл-таймі доводиться чекати на наступне фото. Скажу так - все тільки починається
Та я так і роблю... вгадую а тільки тоді дивлюсь відгадки... просто не пишу тут бо вже ніби й нема потреби.. та й не всі відгадки вишукати в тексті легко тому я кинувся того ровера Був би я за домашнім компом - сам би якісь фото поклав ) ну я буду пробувати триматись в курсі...