Forest не знущається, він просто дає різні завдання - одного разу легші іншого важчі. Думаю, що для тих, хто не здастся для відгадки треба буде не більше тижня. Це так, з досвіду Хитро, але не влучно Вся тема базується на вгадуванні вулиць, майже в половині відповідей форумляни пишуть назву вулиці а потім ставлять знак питання Ваша відповідь хоч і не влучна, але дуже тепла Все, панове, далі не підказую, побільше піднімайте голови і ви побачите масу цікавого А для тих, хто далеко, користайтеся гуглом, можливо мої об'єкти та ракурси не перші в неті
Та в мене враження, що я попри цей будинок до школи ходила. Асоціяції були: Вишенського, Піскова, Заньковецької та Лисенка. Зупинилася на останній. Дуже знайомий барельєф.
Форесте, а можна вам загадку? Певна, що з першого разу вгадаєте. Я дуже любила задивлятися на цей візерунок...
Це відповідь на Форестове фото чи на моє? Якщо на Форестове, то Котляревського трохи далеко від Лисенка, ні? А якщо на моє, то це не Котляревського.
О, так, це Вишенського, 12. Колись за Польщі цей будинок мав своє ім'я. Якесь жіноче, я вже не пригадую. Не впевнений, що воно збереглося.Хто там часто ходить - шукайте його з боку східців на Личаківську.
Коли прозвучала? Я не могла згадати перехрестя вулиць. Хоча цей барельєф дуже добре пам'ятаю. Але ДЕ він - ні.
Відповідь вже прозвучала. В дописі №601: Більша частина цього будинку розташована на вул. Лисенка, навіть, якщо адміністративно він належить до вул. Заньковецької, загадку відгадано.
О, і в наступному дописі я згадала Заньковецької. І шукала в неті зображення цієї вулиці, але не знайшла. Цікаво, як Форест вирішить. Певно, поділить одну гальбу на двох.
Знаєте, що найсмішніше. Я в травні з татом гуляла там (ми йшли від порохової вежі додому на Ніжинську), і цей барельєф я бачила по дорозі, і ще тоді про Фореста згадала мимоволі. І от я сиділа тут, дивилася на фото й думала, яка ж то іронія, що я на рельєф увагу звернула, але на те, де він є - ні. Я тому й сказала, що Лисенка, бо подумки повернулася на маршрут тієї прогулянки з татом. Точно іронія долі.
Пробачте за пропажу, робота, відрядження тощо. Я щиро здивований львівськістю львів'ян - мене вже мало не переконали, що кавалок барильєфу на стіні це надто складне завдання - так ні тобі - тут ще сперечаються про номер будинку Що казати - таким людям не шкода і по кілька пив кожному! Заки не нафоткав нової сесії, викладу ще щось з архіву: Хто скаже, де стоїть фотограф?
Зліва направо посередині перетинає знимку вул Мазепи. Справа, дещо вище від неї - школа. Зліва видно асфальт вул П.Орлика і корпуси лікарні швидкої допомоги. А нижче, паралельно до вул Мазепи - вул Липинського. То звідки ще то все можна було сфотографувати? Хіба що з того величезного будинку, що будується десь на розі Липинського і Замарстинівської.