Добре, що в запитаннях від Forestа намає натяку у якій позі було зроблено ті чи інші світлини, а то ми б взагалі повязли в здогадках не лишень "де це", але і "як" )))
За пиво не переймайтеся, з цим проблем не буде. Головне, привезіть для проби і порівняння кілька пушок Варки Leopolis, вітаю з черговою перемогою, разом з тим дякую sem41 за графічне її оформлення. Їдемо далі. Де ця кам'яниця, яку я бачив щодня, ходячи колись в університет? Ага, і для тих, хто цікавиться ЯК ця фотка була зроблена - відповідаю відразу - мобілкою
Проїзд Крива Липа. Це центральна частина будинку, що по лівій стороні (як іти з Дорошенка), навпроти в'їзду на подвір'я Гранд готелю та буд №6, що на на розі (у ньому колись, за царя гороха був прокатний пункт). Фотограф стояв десь там, де колись росла липа, або коло брами Гранд готелю.
Є,МихуТам таааакі смачні пиріжки продають з чим хочправда потім ті пиріжки відкладаються на..еее..фігурі
Ех, а я нагледів будинок з подібною спадкоємністю балкончиків на пр. Шевченка, не пригадую номера, перед "Веронікою". А пиріжки по 4 коп... Колись послала мене за ними моя вчителька з дитячої музшколи №1. По дорозі пиріжки впали, я довго думав, що робити, грошей не мав. Пообтирав, не признався і приніс.