Ну й наробив я вам клопоту... Спробую вам якось допомогти. На цій фотографії багато всяких оголошень та реклам з різними назвами вулиць, а назва власне ціеї вулиці є на отому маленьлому будинку посередині на "бляшці" з номером 11. Я поглянув на нього через збільшувальне скло та зміг лише прочитати "...kiewi...", отже може це Сєнкєвіча (Вороного / Тиха)?
Справді складно сказати, думаю непоганим ключем до розгадки може бути краща роздільна здатність фотки. Деталі часто говорять досить багато.
Ура, я вже знаю! Я щойно знайшов в Інтернеті адресову книжку м.Львова та там була адреса отого слюсаря, що мав свою майстерню у тому маленькому будинку. Це була Зиблікєвіча 11, нині ІВАНА ФРАНКА на південь від Зеленої. Коли я буду у Львові (у квітні?) я обов'язково туди піду щоб провірити. Дякую вам всім за вспівпрацю - на львів'ян завше можна було розраховувати За мною бочка пива, нє? А зараз най Forest свій конкурс продовжує, бо я йому досить перешкодив.
Ну як би мені так все "перешкаджали" було би зовсім незле Дякую за приємну родзинку в конкурсі! Нус, продовжувати так продовжувати. Наступний лот:
О! То вам так середмістя полюбилося? Тільки не пригадую, яка то вулиця, бо тепер трохи ремонтуються...Однозначно в квадраті: Галицька-Федорова-Братів Рогатинців-Староєврейська
Це вулиця Франка між Стрийським базаром і польським посольством (десь 87, 89 номер). Майже навпроти сфотографованих будинків зараз будують дім. Ззаду за будинками на фотографії видно дерево, що росте на Снопківській, а справа ззаду видніє будинок, що на вул. Людкевича, яка веде до вул. Немировича-Данченко. О!
Дякую за так детальне з'ясування. Не можу дочекатися щоб приїхати до Львова та зробити порівняльний знімок. Та мабуть моєї зарплати не вистачить на обіцяне пиво Упс, мав-єм не перешкоджувати...
Це елемент фасаду будинку, що на вулиці Староєврейській, 31. Праворуч - №30, який був нещодавно відреставрований. Шкода лишень, що таки замурували фрагменти старо-польських написів, які можна було спокійно взяти під скло, що у свою чергу було б наглядно та цікаво для туристів і мешканців...
100% попадання. В листопаді була така потреба зробити там фото......... Ну а фото від Максима Борулі ............ Площа Ринок. Будинки №... Та там видно
Нині перевірила. Це буд №39 на вул.Франка (майже навпроти Грушевського). Скільки себе пам'ятаю, там завжди був гастроном. Тепер там ProCredit Bank. Там, де були ті майстерні - тепер якась сіра установа без вивіски з широкими закритими ворітьми. Любі форумчани, вибачте за попередню псевдоінформацію ....
Це площа Ринок.Фотографія зроблена сидячи на лавці коло Ратуші. Якшо б покрутити фото трішки вправо то видоно б було костел.