Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Forest, 3 кві 2008.

1. marco

marco Member

Ну й наробив я вам клопоту... Спробую вам якось допомогти. На цій фотографії багато всяких оголошень та реклам з різними назвами вулиць, а назва власне ціеї вулиці є на отому маленьлому будинку посередині на "бляшці" з номером 11. Я поглянув на нього через збільшувальне скло та зміг лише прочитати "...kiewi...", отже може це Сєнкєвіча (Вороного / Тиха)?

2. Forest

Forest Moderator

Справді складно сказати, думаю непоганим ключем до розгадки може бути краща роздільна здатність фотки. Деталі часто говорять досить багато.

3. gryvul

gryvul Well-Known Member

Просто тяжко. а на ззаду план забудови якогось району. може там якась корисна інформація?

4. marco

marco Member

Це план забудови продовження вул. Ген. Тарнавського за вулицею Св.Яцка (тобто Олександра Архипенка)

5. marco

marco Member

Ура, я вже знаю! Я щойно знайшов в Інтернеті адресову книжку м.Львова та там була адреса отого слюсаря, що мав свою майстерню у тому маленькому будинку. Це була Зиблікєвіча 11, нині ІВАНА ФРАНКА на південь від Зеленої. Коли я буду у Львові (у квітні?) я обов'язково туди піду щоб провірити. Дякую вам всім за вспівпрацю - на львів'ян завше можна було розраховувати :) За мною бочка пива, нє? А зараз най Forest свій конкурс продовжує, бо я йому досить перешкодив.

• Подобається Подобається x 2
  6. Forest

Forest Moderator

Ну як би мені так все "перешкаджали" було би зовсім незле :) Дякую за приємну родзинку в конкурсі!

Нус, продовжувати так продовжувати. Наступний лот:

• Подобається Подобається x 1
  7. gryvul

gryvul Well-Known Member

О! То вам так середмістя полюбилося? Тільки не пригадую, яка то вулиця, бо тепер трохи ремонтуються...Однозначно в квадраті: Галицька-Федорова-Братів Рогатинців-Староєврейська

8. Molv

Molv New Member

А не Лесі Українки?

9. gryvul

gryvul Well-Known Member

Ну, значить в квадраті проспект Свободи-Валова-Осмомисла-Підвальна...;)

10. Molv

Molv New Member

Лесі Українки, майже на перетині з Підвальною. За плечима фотографа - академія друкарства.

Останнє редагування: 25 гру 2008
  11. Molv

Molv New Member

:):):):):):):):) Це вулиця Франка між Стрийським базаром і польським посольством (десь 87, 89 номер). Майже навпроти сфотографованих будинків зараз будують дім. Ззаду за будинками на фотографії видно дерево, що росте на Снопківській, а справа ззаду видніє будинок, що на вул. Людкевича, яка веде до вул. Немировича-Данченко. О!

• Подобається Подобається x 4
  12. marco

marco Member

Дякую за так детальне з'ясування. Не можу дочекатися щоб приїхати до Львова та зробити порівняльний знімок. Та мабуть моєї зарплати не вистачить на обіцяне пиво :) Упс, мав-єм не перешкоджувати...:sorry:

13. Molv

Molv New Member

Мо' пива ще й не треба: то я так, по пам'яті писала. :) На днях перевірю.:)

14. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Це елемент фасаду будинку, що на вулиці Староєврейській, 31. Праворуч - №30, який був нещодавно відреставрований. Шкода лишень, що таки замурували фрагменти старо-польських написів, які можна було спокійно взяти під скло, що у свою чергу було б наглядно та цікаво для туристів і мешканців...

15. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

16. syavych

syavych копач

Мдаа, важко відгадати де це :)

• Подобається Подобається x 6
  17. gryvul

gryvul Well-Known Member

Якесь потаємне місце. А це точно Львів? Можливо, щось із втраченого?

18. sem41

sem41 Well-Known Member

100% попадання. [​IMG]
    В листопаді була така потреба зробити там фото.........:)

Ну а фото від Максима Борулі ............ Площа Ринок. Будинки №... Та там видно:dntknw:

Останнє редагування: 26 гру 2008
  19. Molv

Molv New Member

Нині перевірила. Це буд №39 на вул.Франка
    (майже навпроти Грушевського).
    Скільки себе пам'ятаю, там завжди був гастроном.
    Тепер там ProCredit Bank.
    Там, де були ті майстерні - тепер якась сіра установа без вивіски з широкими закритими ворітьми.
    Любі форумчани, вибачте за попередню псевдоінформацію :cry::cry::cry: ....

Останнє редагування: 26 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  20. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Це площа Ринок.Фотографія зроблена сидячи на лавці коло Ратуші. Якшо б покрутити фото трішки вправо то видоно б було костел.

а де твій аватар? :)