Тьху! Тобто дякую, тобто перепрошую, я щось справді понаплутував, навіть не знаю чому. А пив я востаннє чай. З чайника, що клацає. Це пиво, яке виставляють поляки, коли в них виграють конкурси
Леополесі, я співчуваю вашим національним комплексам, але заклад харчування на Староєврейській називається ГАЛИЦЬКА ЖИДІВСЬКА КНАЙПА! Подивіться принаймні ґуґль...
Жодних національних комплексів немає, я - українець! Але Ваша "лаконічна" відповідь мені дійсно не сподобалась, як і однойменна назва тієї кнайпи - малувато останнім часом фантазії щодо назв... Отож, на межі взаєморозуміння зупиняємо подальшу дискусію та з насолодою продовжимо наступний екскурс гілкою "Forest'ові фото Львова"
Дякую Leopolisu за так швидку допомогу. Я у Львові буваю, так що навіть бочку пива можу поставити. Може бути й Варка, хоч мій дідусь завше казав, що львівське пиво найсмачніше. А оце моє фото номер два:
Пелчинський став. Або ставок на вулиці Пелчинській. Тепер - вул. Вітовського, біля СБУ. Сьогодні на цьому місці басейн і спорткомплекс Динамо.
Ще раз щиро дякую - не знаю, чи однеї бочки пива вистачить А ось останнє моє фото. Яка це може бути вулиця? На одній кам'яниці мабуть є назва "Зіморовіча", тобто Дудаєва, але я не впевнений.
Якщо на місці цих маленьких домиків зараз стоїть такий же високий будинок, як і зліва, то це може бути яка-завгодно вулиця.. Мені нагадало і вулицю Чупринки, і Вітовського, і Франка.. Шкода, що нема особливих деталей.. А план забудови продовження якоїсь там вулиці не може бути на тій вулиці?
Це однозначно не Гнатюка і не Наливайка. Ті вулиці набагато менші і вужчі. Треба детальніше написи знати, тоді можна говорити. Якщо Зіморовича - дійсно Дудаєва, але тоді прохання до центрових подивитися на будинок на перехресті Дудаєва-Стефаника (Я сам хіба в четвер зможу подитивитися...) Це може бути видно його частину, навпроти казначейства Галицького району. Зрозуміло, що маленький будинок вже знесли. Тоді і датування - +-1900і роки. Бо ще в 1877 році на вулиці бруківки не було.
Наталя, це теж наша родинна церква, у якій хрестили малими мене, дружину та наших двох синів )) P.S. Форесте, вибачай за офтоп ))