Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Forest, 3 кві 2008.

1. Molv

Molv New Member

Уточнення: церква у тому вигляді, у якому була до перебудови - церква молдавських господарів.

2. Forest

Forest Moderator

Левандівка питиме не тільки Оболонь, а тепер ще й Варку :)

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю, що ти п'єш, але вже вдруге Леополіса з Левандівкою плутаєш :)))

• Подобається Подобається x 4
  4. А Варка - это что?

5. Forest

Forest Moderator

Тьху! Тобто дякую, тобто перепрошую, я щось справді понаплутував, навіть не знаю чому. А пив я востаннє чай. З чайника, що клацає.
    Це пиво, яке виставляють поляки, коли в них виграють конкурси :)

• Подобається Подобається x 4
  6. gryvul

gryvul Well-Known Member

Леополесі, я співчуваю вашим національним комплексам, але заклад харчування на Староєврейській називається ГАЛИЦЬКА ЖИДІВСЬКА КНАЙПА! Подивіться принаймні ґуґль...

• Подобається Подобається x 3
  7. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Жодних національних комплексів немає, я - українець! Але Ваша "лаконічна" відповідь мені дійсно не сподобалась, як і однойменна назва тієї кнайпи - малувато останнім часом фантазії щодо назв... Отож, на межі взаєморозуміння зупиняємо подальшу дискусію та з насолодою продовжимо наступний екскурс гілкою "Forest'ові фото Львова" :)

8. Forest

Forest Moderator

Леополісе, а мені пробачите?

9. marco

marco Member

Дякую Leopolisu за так швидку допомогу. Я у Львові буваю, так що навіть бочку пива можу поставити. Може бути й Варка, хоч мій дідусь завше казав, що львівське пиво найсмачніше. А оце моє фото номер два:

10. gryvul

gryvul Well-Known Member

Пелчинський став. Або ставок на вулиці Пелчинській. Тепер - вул. Вітовського, біля СБУ. Сьогодні на цьому місці басейн і спорткомплекс Динамо.

• Подобається Подобається x 6
  11. Forest

Forest Moderator

так колись було.

• Подобається Подобається x 1
  12. marco

marco Member

Ще раз щиро дякую - не знаю, чи однеї бочки пива вистачить :) А ось останнє моє фото. Яка це може бути вулиця? На одній кам'яниці мабуть є назва "Зіморовіча", тобто Дудаєва, але я не впевнений.

• Подобається Подобається x 7
  13. Molv

Molv New Member

Дивно, але чомусь виникає у мене асоціація з нинішньою вул.Гнатюка.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А в мене з Городоцькою, по дорозі до Наливайка... :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо на місці цих маленьких домиків зараз стоїть такий же високий будинок, як і зліва, то це може бути яка-завгодно вулиця..
    Мені нагадало і вулицю Чупринки, і Вітовського, і Франка.. Шкода, що нема особливих деталей..
    А план забудови продовження якоїсь там вулиці не може бути на тій вулиці?

Останнє редагування: 23 гру 2008
  16. gryvul

gryvul Well-Known Member

Це однозначно не Гнатюка і не Наливайка. Ті вулиці набагато менші і вужчі. Треба детальніше написи знати, тоді можна говорити. Якщо Зіморовича - дійсно Дудаєва, але тоді прохання до центрових подивитися на будинок на перехресті Дудаєва-Стефаника (Я сам хіба в четвер зможу подитивитися...) Це може бути видно його частину, навпроти казначейства Галицького району. Зрозуміло, що маленький будинок вже знесли.
    Тоді і датування - +-1900і роки. Бо ще в 1877 році на вулиці бруківки не було.

• Подобається Подобається x 1
  17. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

А, то недалеко від мене... А мене там хрестили, і мою доцю ми також там хрестили!!!

18. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Наталя, це теж наша родинна церква, у якій хрестили малими мене, дружину та наших двох синів )) P.S. Форесте, вибачай за офтоп ))

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Тю, я ж сказала Городоцька. :)

20. syavych

syavych копач

Мені чогось початок Шевченка (зразу навпроти ц.Анни) згадався. Але навряд чи то воно :)

а де твій аватар? :)