Ну так що, відповідь моя вірна чи будемо дійсно уточнювати достаменно на якому місці стоїть фотограф?
А чи часом ця фотка не зроблена біля чи то озерця чи то карєру? Не знаю що там є, мені просто це місце приснилось.. разом з Форестом і його компанією )
Ну гаразд, переконали. Це остання бічна дорога від Кульпарківської. Пропоную якось пошукати при нагоді. Наступне завдання:
відповідь є на допис вище цього і нижче Вашого Зауважте, для неї було достатньо коло 5 годин. Molv, вітаю! Але наступного разу будьте точнішою, правила є правила. Це був профіль цієї кам'яниці А що на це скажете?
дві десятки одночасно! вітаю! Левандівко, перепрошую за запізнення з відповіддю, але, як бачите, це не так. *** А що тепер скажете?
На фото - фрагмент фасаду будинків №28-30 , що на вулиці Староєврейській. Далі - перехрестя вулиць Сербської та Староєврейської... Шкода, що так і надалі залишаються у занедбаному стані пам’ятки історичної архітектурної спадщини ((
Вибачте, що я трошки перешкоджую в вашому фотоконкусі, але я не міг не скористати з нагоди, що тут є стільки любителів Львова та його загадок. Справа у тому, що в мене є трохи фотографій старого Львова та я не можу розпізнати трьох із них. Чи ви не могли б мені допомогтти? Ось перша із них:
Ця споруда, а точніше церква Святої П’ятниці (Церква святої параскеви пятниці, упцкп), яка знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 77.