Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Forest, 3 кві 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зліва висотні будинки - гуртожитки, після четвертого будинку - висотна церква, що між Науковаю та В. Великого.... шо ше сказати????

• Подобається Подобається x 1
  2. Forest

Forest Moderator

Цього казати якраз не треба, бо всі, хто дивиться на знимку, бачать і висотні будинки і висотну церкву - краще сказати те, що вимагають правила.

3. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

На мою думку, це фото, а вірніше ракурс зйомки виконано у напрямку ТЦ "Нептун" (Наукова) з району вулиці Трускавецької, яка знаходиться позаду фотографа, праворуч "змійкою" вулиця Пулюя... На дальньому плані, ліворуч - церква, що на вулиці Симоненка N5, верхівки висоток житлових будинків: Наукова N98, Симоненка N22, Наукова N59, 61, 139.

Останнє редагування: 7 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Леополісе, і не намагайтеся... тре сказати: ДЕ СТОЇТЬ ФОТОГРАФ. На чиєму городі?

5. Forest

Forest Moderator

Нема городів там поблизу. Принаймні в діаметрі 300 метрів точно.

Спеціально для Molv вішаю нові ракурси таємничого дворика з попереднього завдання

Дві перші фотки робив з тимчасово відкритого майстрами стриху - мало мене там не закрили :)

• Подобається Подобається x 7
  6. Форест, вы не обижайтесь, но конкурс сложный. Если бы мне показали фотку какого-то киевского двора, я бы навряд ли угадала, где это. Таких дворов сотни.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби було все просто, було б нецікаво. А цей конкурс заставляє ходити по Львову з піднятою головою і зауважувати щоразу нові дрібниці архітектури. Це ж чудово, Рибко! :)

• Подобається Подобається x 9
  8. А Львов маленький? Про Киев такой конкурс был бы нереально сложным. Сфоткают дом где-то на Позняках, а ты иди, ищи...

9. Daisy

Daisy Well-Known Member

З Сокільницького цвинтаря?:о_О

10. Forest

Forest Moderator

ні :)

Не ображуся, але правил не зміню. Як доказ легкості завдань попрошу проаналізувати середній час відгадки всіх завдань (від часу вивішення до часу відгадки) у цій темі - побачите що це близько доби. Тому радше навпаки. Я розумію Ваш дискомфорт, Ви киянка, а конкурс передусім для тих, хто добре знає Львів, або так вважає. Власне моєю метою є те, щоб для всіх інших конкурс був повчально-пізнавальним. Я надалі сподіваюся, що ці фотки мають хоч якусь цінність з огляду на те, що на них зображені незвичні для буденності ракурси.

• Подобається Подобається x 6
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Рибко, повірте, що про Київ таке не зробиш, а от про Львів однозначно можна. Специфіка міста дозволяє.
    Львів'яни від такого конкурсу однозначно в захопленні!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

та чудово-чудово... я вже всі обцаси сходив з задертою головою.....

13. Molv

Molv New Member

За фотографії низенько кланяюсь. Безмежно вдячна!!!!!!!!
    Тішуся, шо вам вдалось вибратись зі стриху. То була би завелика жертва.
    Шкода тілько, шо ше троха, і музей етнографії возьме і розсиписі.

Та, йой, то не город! Хіба в городі такі будаки ростут? :))) Хібань тілько при дорозі (чи не Кульпарківській, ген за Науковою?) узбіччя, шо на нім така ладна космея зацвила (її де не посій - там вродисі).

• Подобається Подобається x 4
  14. Liliyah Romanova

Обцаси сходили на педалях газу, гальм і щеплення? :)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє.... ну... ну .... Мартіні!!!! Лілька мене ображає і чіпляєсі!:cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 4
  16. Liliyah Romanova

Тю, так із гілки про ПДР виникало, що ви взагалі забули, як то ходити, все лиш машиною. :haha:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, то ви самі придумалиииииииииии:cry::cry::cry:

18. Ну чего вы сразу на Киев наезжаете? Там тоже ПОЛНО исторических двориков.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

значить територія ЖЕКУ. Мені недавно нач. ЖЕКу пояснив дохідливо, що вся Україна знаходиться на території ЖЕКу.

• Подобається Подобається x 3
  20. Liliyah Romanova

Та чого зразу наїзди? Я спокійно сказала.
    Хороша вправа для львів'ян. :)
    Просто львівські дворики впізнати легше. Якщо уважний. І...
    Якщо не сихівські. :)))

а де твій аватар? :)