Зліва висотні будинки - гуртожитки, після четвертого будинку - висотна церква, що між Науковаю та В. Великого.... шо ше сказати????
Цього казати якраз не треба, бо всі, хто дивиться на знимку, бачать і висотні будинки і висотну церкву - краще сказати те, що вимагають правила.
На мою думку, це фото, а вірніше ракурс зйомки виконано у напрямку ТЦ "Нептун" (Наукова) з району вулиці Трускавецької, яка знаходиться позаду фотографа, праворуч "змійкою" вулиця Пулюя... На дальньому плані, ліворуч - церква, що на вулиці Симоненка N5, верхівки висоток житлових будинків: Наукова N98, Симоненка N22, Наукова N59, 61, 139.
Нема городів там поблизу. Принаймні в діаметрі 300 метрів точно. Спеціально для Molv вішаю нові ракурси таємничого дворика з попереднього завдання Дві перші фотки робив з тимчасово відкритого майстрами стриху - мало мене там не закрили
Форест, вы не обижайтесь, но конкурс сложный. Если бы мне показали фотку какого-то киевского двора, я бы навряд ли угадала, где это. Таких дворов сотни.
Якби було все просто, було б нецікаво. А цей конкурс заставляє ходити по Львову з піднятою головою і зауважувати щоразу нові дрібниці архітектури. Це ж чудово, Рибко!
А Львов маленький? Про Киев такой конкурс был бы нереально сложным. Сфоткают дом где-то на Позняках, а ты иди, ищи...
ні Не ображуся, але правил не зміню. Як доказ легкості завдань попрошу проаналізувати середній час відгадки всіх завдань (від часу вивішення до часу відгадки) у цій темі - побачите що це близько доби. Тому радше навпаки. Я розумію Ваш дискомфорт, Ви киянка, а конкурс передусім для тих, хто добре знає Львів, або так вважає. Власне моєю метою є те, щоб для всіх інших конкурс був повчально-пізнавальним. Я надалі сподіваюся, що ці фотки мають хоч якусь цінність з огляду на те, що на них зображені незвичні для буденності ракурси.
Рибко, повірте, що про Київ таке не зробиш, а от про Львів однозначно можна. Специфіка міста дозволяє. Львів'яни від такого конкурсу однозначно в захопленні!
За фотографії низенько кланяюсь. Безмежно вдячна!!!!!!!! Тішуся, шо вам вдалось вибратись зі стриху. То була би завелика жертва. Шкода тілько, шо ше троха, і музей етнографії возьме і розсиписі. Та, йой, то не город! Хіба в городі такі будаки ростут? Хібань тілько при дорозі (чи не Кульпарківській, ген за Науковою?) узбіччя, шо на нім така ладна космея зацвила (її де не посій - там вродисі).
значить територія ЖЕКУ. Мені недавно нач. ЖЕКу пояснив дохідливо, що вся Україна знаходиться на території ЖЕКу.
Та чого зразу наїзди? Я спокійно сказала. Хороша вправа для львів'ян. Просто львівські дворики впізнати легше. Якщо уважний. І... Якщо не сихівські.