Миху, мушу уточнити, фото осіннє і зараз осінь. А не легше по пиво збігати? В мене навіть відгадка готова лежить - та ж фотка але з іншого ракурсу - там стільки знайомих об'єктів, що всі дружно скажуть - блііін, як я не здогадався!
Десь у подвір'ячку при переході з проспекту Свободи до напрямку театру Курбаса (десь коло Оріфлейму)?
Та як - ні? Вчора ходив навмисне оглядати. Видно з-під воріт стоянки Гранд Готелю з Кривої Липи. Я витрішувався на "другу Ратушу", а охоронці Гранд Готелю на мене.
Ок. Тепер відгадку зараховано. Тільки це не котельня а а електростанція. Одна з найдавніших в місті. Розташована в дворі етнографічного музею.
А допоки вирішуєте чи мені перефоткувати, ставлю наступне завдання, хто забув - правила на першій сторінці.
такі цвіточки... я їх помню.... видон на Наукову, зліва - перпендикулярно Пулюя... ззаді окружна... а ви у чий город зайшли?
Не зовсім так - власне саме подвір'я ліворуч, воно обмежене цегляним будинком у лівій частині кадру, - все, що правіше належить до дворика колишнього страхового товариства "Дністер" (першої на теренах СНД страхової компанії) а тепер етнографічного музею. Маленьку частину цієї площі займає двір будинку №6 на Кривій Липі, який відділений від основного двору добудованою в часи совка трансформаторною будкою. Але, Миху тепло, ще трішечки - і пити нам пиво! ні