Так, тільки щойно усвідомив, що за останні півроку побував і в Азії і в Африці. Тепер мабуть треба думати про Америку.
Інші шукають мапу розташування вишок моб. операторів у Львові, яку потім накладеться на мапу тролейбусних шляхів . (тож тролейбусні дроти, та? )
Я знаю де це ..... здається. Найвища споруда то є театр ПрикВО, той що на Городоцькій поблизу церкви Анни. А та чудова новенька покрівля то колишнє приміщення вйськкомату, там зараз якийсь банк. Знято начебто з вул Шевченка.
У мене не відображається половина фото. Побачила, перезавантаживши на радикал. Якщо в когось схожі проблеми, ось лінк http://s56.radikal.ru/i152/0810/dd/897b84ac2994.jpg
Що, здаєтеся? Якщо так, то тепер пиво - з вас! Хоча, пыдозрюю, ощ зараз прийде Leopolis і все вгадає... P.S. Панове, це ж сам центр міста!
нєєє, готуйтеся до супермаркета Вікіпедія каже, що ратуша це "Споруда, в якій перебувала міська влада". Може вона там і перебувала колись, зовсім ймовірно, але то не та, що на Ринку.
Ну що хтось пиво ставить? P.S.Перша підказка - об'єкт на фото не більше 200 метрів від памятника Кобзареві.