Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Попереднє фото відгадав Leopolis, про що він мені сказав в оффлайні, за що йому особливий респект, знаю, що було не просто. Пиво виставлене, всім було доста, проте на цьому конкурс не закінчується. Відразу подаю наступну вуличку:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) а може то площа/скверик, де стоїть памятник Тудору?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) І я бачу вулицю Дмитра Донцова з нахилом до Пекарської. Вона паралельна до Чехова, а мій будинок на Личаківській омивав кутами обидві вулиці... Ті високі дерева знамениті! А скверика там немає, наскільки памятаю,справа є відкрите подвіря перед будинком...При мені тієї крамниці, чи що там зараз, не було.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) ні, це не скверик тудору.... скверик тудору я добре пам’ятаю, бо там моя дівчина любила собаку і мене вигулювати.....
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Бо-ра, Бо-ра! Вітаю з перемогою! Невже ми таки колись поп'ємо пива? А може до нас колись ще хтось приєднається?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Форесте! А не можна було подати табличку з назвою вулички покрупніше?... (Якби не вуличний фронт будинку зліва, то подумала б, що на фото- спортивне подвіря 37 школи...)
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) нєа Треба на форумівки частіше приходити, тоді корупція сама побореться можна, але тут мене за таке вже сварили. Я навіть зрозумів ракурс, який Ви маєте на увазі, але ці будинки здавалися такими великими, коли ми були маленькими Зараз вони виглядають набагато менші, зайдіть, побачите!
Це задня сторона будинків (вид з вулиці Підмурної), фасад яких розміщений зі сторони вулиці Богдана Хмельницького. Нижче, по-центру, видно колишній вихід з кінотеатру Хмельницького - розкурожили там все повністю. На розі - пиво, риба, раки... Мансандри на верхотурі спорудили суперові, головне тепер не протікають давні польсько-австрійські дахи ))
Мих, Ви завжди вміло втікаєте від прямої відповіді, а ще краще від пивних форумівок P.S. Підпис змінив, власне повернувся на Вкраїну, а щодо даху, то смію запевнити вас, що там не один дах а їх понад 5. До того ще і купол є. І це Львів, де куполів вже не так і багато, особливо на такій висоті від землі...
Купол це, або костел Марії Сніжної - поблизу вул. Рибної, або...Або це на Лисенка - де тепер інфекційна. А оті вікна - то будівля на подвір"ї костелу св. Антонія - монастир оо. Францисканців. Ну, як? Ще раз придивилась до фотографії...певно пролетіла по всім параметрам...