Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Форесте, Ваші правила дивні... якщо у вас фотоапарат має збільшуваність 36х, то ви то фото могли зробити й з лисої гори.....
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ви стояли на тротуарі! це точно праворуч вулиця Драгоманова! ви на вул.Грушевського! а позаду магазин! ?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) В мене на Візікомі (карта така) пише що під 2-м Костел,під 2а Церква.Можливо то все і об*єднали 2 в одно.От і тут каже що є такий (в принципі то те ж що і в Вас) Святопокровський кафедральний собор (Костьол святого Миколая) Церква св. Миколая, що знаходиться на вул.Щербакова, 2, збудований у 1739-1745 рр. за проектом архітектора Ф.Плаціді або К.Гронацького з Люблина. Зведений на місці старого дерев'яного. http://lvovchurches.iatp.org.ua/?page=svmukist Треба буде піти глянути,освіжити ,так би мовити,візуально.))
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) http://www.dlab.com.ua/firms/firms.php?id_rubr=669 ЛЬВІВСЬКА-СОКАЛЬСЬКА ЄПАРХІЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ (УПЦ КП) - м. Львів, Грушевського 2 СОБОР ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ - м. Львів, Грушевського 2
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Читав я це і що? При нагоді піду прочитаю офіційну назву при вході до храму.То я до того що наведені дані також можуть бути застарілі. Взагалі то тема не про те,який власне храм на горі, а з якого місця зроблено фото.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) хм. дивно все життя називали мені цю церкву УАПЦ Форест стоїть на тротуарі на вулиці Грушевського. позаду нього хлібний магазин (хлібзавод № 2). Якщо йти праворуч і догори то буде вулиця Драгоманова. якщо йти ліворуч то буде продовжуватися вулиця Грушевського. з права трошечки виглядає фотосалон, потім там сентехнічний магазин і будівельний магазин далі нова (відносно) будівля 1-го відділення 2 філії Кредобанку. а місце відоме також тим, що десь о такій порі (як зроблено фото) знімали саме тут сцену з фільму "Старики разбойники".
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) у мене одна москалиха туди ходить і каже, шо то МП.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Форесте, зазнимкуйте табличку на церкві, бо наші греко-католики вже геть церкву розтерзали між конфесіями.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) мій однокласник свято вірить, що церква Юра - православна. може церква св. Миколая колись була автокефальна і стала КП? я прочитаю але вже завтра.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) То був КОСТЕЛ святого Миколая. А стала церква. І вона точно не МП, у мене там сестра шлюб брала. І наскільки я пам"ятаю, то таки КП.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) ок. гляну. ну і де винуватець "торжества"? хто переміг?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Десь 7-8 років тому ходив до мене з тої церкви по щоразу нові мобілки один Митр. Прот.... вже писав десь про ситуацію, пов"язану з ним... Так от, досі збереглася його візитівка. Тримаю її в руках, читаю: "Українська Православна церква, Київський патріархат, Львівсько-Сокальська Єпархія..."
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) ...під номером 3. Вид на ріг та підйому вул. Драгоманова. Ліворуч Храм Покрови Пресвятої Богородиці, церква св. Миколая. Вид на це місце, але з іншого боку .
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Фото зроблено з вулиці Грушевського біля брами будинку, який сусідній з будинком, в якому знаходиться хлібний магазин.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Те, що це Церква Київського Патріярхату. Просвітіть свою знайому. Якщо вона хоче МП, їй пора на Короленка.