Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) а мо позаду школи, що між пр. Свободи і Театральною?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Це вже веселіше Пиво з мене. Отже, некст:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Уря! Щодо фігури у ніші - гм... чи часом не на церкві св.Андрія (навпроти Галицького ринку)?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) здається мені що це костел Антонія біля Винниківського базару.....
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) По моєму Ви вгадали Це св. Антоній на ц. св. Михаїла:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) тільки фото старе - там вже ремонт фасаду зробили скоро ще підсвітка буде...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Браво! Це монах на церкві Михайла! На цій пивній ноті оголошую, що гілка йде у недовгу відпустку. Наразі дякую усім, готуйтеся до пива на початок вересня.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) І по відпустці. Чи всі готові до нової колекції? Розпочнемо з невеличкої вулички, називач котрої отримає чергову гальбу:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) пройдіть пару кроків вперед, поверніться направо і ше раз сфотографуйте... було б нам значно легше.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Підмурна що між Добробутом та вул. Богдана Хмельницького вгадав?:dance:??
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) не переймайтеся, все попереду! ааа, зрозумів, там табличка з назвою вулиці! нє Не те, що вгадав, а впізнав на 100%! Гальба з мене!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ідемо далі - що це за знайомі екстер'єри? Звідки то я їх так?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) мені це виглядає на початок Зеленої. Поворот на Шота Руставелі. а знімали з зупинки тролейбуса 5-го і 1-го (якщо не помиляюсь з нумерацією). правда фотка не з свіжих, там зараз по інакшому (наскільки пам"ятаю)
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) ІМХО - Зелена, але не поворот на Руставеллі, а трохи далі. Ліворуч фотографа - фабрика Львівдіалік - чи як його там?