Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Виняткова спостережливість і точність. За це отримуєте горішки до Пива! P.S. Перепрошую за паузу, скоро продовжимо.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) це один район... відстань: 50 метрів....
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Сихів, недалеко сихівської адміністрації.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ще раз перепрошую за затримку. Бачу Пуперові фотки Львова переповзли в Форестові Тепер пива буде більше Це, звичайно, жарт, я насправді завжди радий гостям. Єдине застереження - чи не закруто? Хіба можна по люку, яких сотні бачити місцину? Ок, продовжимо. Натрапив на цю фотку в своєму архіві і на ній одну логічну цікавинку. Чи зможете відгадати окрім вулиці, де стоїть фотограф ще і особливість, яка заставила Вашого фотографа зупинитись, вийти з машини та зробити знимку?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) вул луганська ? ...то від Львівхолода (Рукавички) під міст і в сторону ДПА. попереду міні-вокзал, а по праву руку багато поверховий гараж
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Так є. А хто зможе відповісти на моє друге питання?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) а)світлофор - червоне світло. б)закінчився бензин в) летіло НЛО г) бо було зимно, а пічка в машині не робила д) бо спинився поїзд е) згадав, що в дружини День народження є) замерзла вода в склоомивачі ж) пробилося коло з) через дорогу перебігла тваринка и) згадав, що певно забув закрити на ключ офіс і) згадав, що скоро весна й) згадав, що є фотоапарат к) не міг згадати : "а куди я їду?" л) згадував, то рано, чи вечір (хоча ясно, шо вечір) м) не міг згадати який нині день н) заблукав у Львові і фотографував місця, щоб пізнати був тут вже, чи ше ні...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Мих, я балдію від Вашої фантазії, тільки от думаю, що би Ви назвали правильніше цінність фотки, перейшовши в більш творчо-вічну-мистецьку площину.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Одночасний рух 4 обєктів: землі, авто, поїзда, літака ?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ну, я думаю, вас, як художника, могли зацікавити окутані заспалим сонцем напівпрозорі кружева крони дерев зліва від дороги і їх схожість до стовпів електромережі по правий бік... Ще- на вечірніх небесах-падаючий із швидкістю обєкт (конкретно невидно)... Але хто ж лятає на реактивному в таку пізню годину? наступне- вдалені різке сяйво перідніх фар машини, що рухається вам на зустріч по вашій же полосі...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Не повірите, Форесте, я теж.... таке в голову лізе....
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ого, скільки версій і які вони всі класні ! Насправді ця композиція зацікавила мене тим, що в одному кадрі помістилися три види транспорту -поїзд, машина і літак. Але найцікавішим було те, що всі вони рухались чітко в одному напрямку - вони всі доганяли Сонце, яке втікало від них за горизонт.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Невже ніхто не впізнає будинку на задньому плані? Навіть Мих? P.S. Може тре підказку?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) В мене є одна версія. Початок вулиці Міхновських. Там є чи то церква єврейська чи щось таке.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Форесте,а це часом не початок Зеленої,неподалік від Сан-Ремо,фотографовано очевидно з якогось подвір"я з боку площі Петрушевича але на всякий випадок давайте підказку