Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Перепрошую за телякість, але скажіть но мені, шановні пивомани, з якої вулиці можна побачити такий суто львівський пейзажик?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) правильно!- в котрій і розміщується вищеназваний музей (в.Ужгородська,1)...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Фото зроблене з вул. Гвардійської, вид на старий трампарк ззаду.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Фіш-ка, вітаю! Перепрошую за зникнення - робота. Продовжу коротеньку серію мобільних фотографій. Звиняйте за якість, потім планую знову вішати більш якісні фотки. Отже, на якій вулиці стоїть будинок, з якого зроблене фото у перший день вже минулої весни?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Мені так видається, що це вулиця Лемика, а будинок напевно №30.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) І на це треба було тиждень? Готуйтеся до великого пива, вже незабаром. А наразі подумайте над цим:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) 1 варіант - з хімічного корпусу Політехніки, що на розі Шептицьких і площі Св Юра 2 варіант - з високого будинку на вулиці Шептицьких
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Тепло, але не воно. Чекаю відповідей, які лежать зовсім близько
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) вул. Стороженка. Будинок Електрон-Лізингу. Де йти за пііііівом?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Я знаю, Ви чекали на цю знимку Слідкуйте за розкладом. І де ми тепер?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Шевченківський гай. Мені нагадує стежку вниз, до якої можна дійти якщо йти від трансформаторної станції.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Зрозумійте мене правильно, але від трансформаторної станції можна дійти і до Києва, а те, що неподалік є стежка показує присутність на фото паркової зони. Тому прошу окреслювати місце чіткіше. А я чітко відповім так або ні. P.S. До речі, чорна полоска в центрі фотки - це дівчинка в чорному одязі, подібному на монаський, з великим капюшоном. Прогулювалася лісовою зоною одна і дуже повільно. Якось аж моторошно стало, тому і зазнимкував. Можливо вона буде комусь орієнтиром
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Я ті дроти, шо на фото сам протягував...