Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Мих, ви або повний фаталіст або добрий гуморист... Нєа Мо' пива поп'єм?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ура!!! :radist: Нарешті відгадала!! :radist: Тобто, авжеж, поп'єм!!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) ну це легко направо дорога на Високий Замок наліво Замкова а фотограф коло смітників :shutup:
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Не було жодних смітників там - я стояв на розі Ужгородської і Замкової. Може ще скажете, чи є смітники на цій давній львівській вуличці?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) вул. Х.Колумба, а чи є там смітники не знаю
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Здається, це вулиця Снопківська...30-ті номери...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) О, а це давнішня фотка? Як там зара на Електроні - гарно чи не реанімували ще?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) аааааа це - Смерекова - Підгірна - Мукачівська - далі більш справа Ужгородська - зліва і назад пл. Старий Ринок. А це такий маленький дворик біля колишнього (першого у Львові, 13 ст здається) - костелу, який тепер став музеєм історії (якось так).
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Але, по суті, відповідь Лотр Ана вірна, а ви- ні карми йому, ні пива!...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) дякую але по суті в мене спортивний інтерес тому карма і пиво тут особливої ролі не грають але всерівно дякую за заступництво!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) та нема за що! Ми тут всі в одному човні... І правильну відповідь треба відзначити належно! Гадаю, сюди заглядають не тільки "гравці", а й просто "гості Львова", то ж, на мою думку, важливо всіх правильно орієнтувати
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Так, фотка 2005 року. З того часу не був там точно. Пиво-пиво-пиво! Звичайно, що вірна! Пиво зараховано, а от з кармою не втрафив, за що прошу пробачення. Виправився.