Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Форесте, няй го качка копне, я знаю де то є. Так от... там, на горизонті - то окружна, і там з окружної видно на фото дорога виходить до Львова на вул. Кульпарківську, на а ближче... то Сокільники, нє? Ну а звідки ви то фото робили?.... Баба Яга вас у ступі не катала?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Та вже хай копає - пити Вам пиво з нами! Ні, насправді все простіше. Рейсовий АН-24 Київ-Львів. Тепер літають тільки Боїнги, з них таку фотку вже не зробиш
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) еееее, нііііііі п. Миху то ми кажемо: "накінець-то" - бо ви прийдете, а Форест же не тільки вам буде виставляти, там ще дівчата заробили, то ось ми (я не заробив але теж прийду ) й на вас накінець-то подивимося! хоча запрошення на форумівку 18-го травня для вас чинне десь до 19-20 години 18 травня!
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Нужбо, любі мої, скажіть-но, відки то в нас можна зазняти такий ракурс природніх смерекових і рукотворних кам'яних куполів?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Переконана, що сосни, то парк між вулицями Винниченка й Підвальною. Але звідки фото зроблене важко сказати. Я би думала, що з вулиці Кривоноса. Можливо, під першим чи третім номером.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) і я ) але думаю, що знято швидше з будинку обласної ради, з якогось там третього поверху...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Фото зроблене з споруди обласної ради, Винниченка,18
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) О, точно. Я щось не в той бік полізла. Маєте рацію... Ех, читаю Форестову гілку й щоразу переконуюся, що треба вже додому їхати.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ви вже вдруге випередили мене з відповіддю. Треба мені швидше шукати адресу по карті Львова
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) а я не хочу більше вгадувати - багато пива - то зле....
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) і я це помітила ) але Ви приходьте! Пивом, думаю, всі будуть ділитися скажу Вам по секрету, що я фотограф і маю добру зорову пам'ять а оскільки сама я родом з Поділля, то в студенські роки обійшла стару частину Львова вздовж і впоперек, то багаж знань про місто маю нічогенький.... Хоча я тоді і фотографом не була.... просто закохана. в місто
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) А-а-а... на Винниченка,то там,де сидять всілякі....
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Приміський вокзал залізничний.... фото з Скрині...