Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) там дуже багато собак бездомних. якби ви не сказали, що недобудована то б і не думав в той бік
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Оперативненько Всім палкий привіт! StYura, дякую за заміщення на час відпустки Без зайвих слів переходжу до наступної загадки. Що це за вуличка у нас?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) в.Гуцульська 3-21 однозначно ,а от саме фото роблено, можливо, з кута в.Максима Кривоноса.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Еге, біля підступного знака стоп, де вічно стояли зі смугастими палицями і "збирали врожай"... Цього разу Форест питання змінив.
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Форесте, може, мені одразу цілу броварню замовити? Бо поки я до Львова приїду, то вже буде тєжко по одному пиві си цикати... Видко, файно в Африці було, добрий приїхав...
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ах так?! Тримайте це! Де стоїть ваш фотограф?
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) Ні, але надалі на такі нечіткі питання не відповідатиму, бо місто можна поділити на райони і вирахувати фото дедуктивним а не логічно-зоровим методом. Ось так
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) На самому початку вул. Б.Хмельницького, на зупинці 6- го трамваю, а точніше, напевно, в скверику на площі Старий Ринок ) (що там і розташований за зупинкою)
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) я думаю, шо якщо Форест скаже, шо то не Гуцульська, то можна йому вліпашити жовту картку за завелике фото... Думайте Форест, думайте....
Відповідь: Forest'ові фото Львова (Фотоконкурс для львів'ян) На Ужгородській... перетин з Богдана Хмельницького (площа Старий Ринок) - у цьому будинку колись був кінотеатр ім. Богдана Хмельницького. Вигляд у інший бік тут http://www.leopolis.lviv.net/temp/2008/05/asi_lviv_0506.jpg Так, вулиця Гуцульська. Фасади будинків 11а, 15, 17, 19, 21. Вдалині, праворуч - вул. Лисенка. Знято від Максима Кривоноса, 7.